Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. február 9., kedd

Elveszett vörös cirmos-fehér cica!

2010. február 1-én, hétfő este elveszett egy 1,5 éves, vörös színű, ivartalanított kandúr házimacska Budapesten, a XX. kerületi Csoma utca környékén!

Aki bármit tud róla, kérem jelentkezzen: +36-1-285-0894
Köszönjük!

(2010. 02. 09.)

Megmentették a rendőrök a fagyhaláltól a lovat

Kihűlés veszélyeztetett egy, a végletekig elgyengült lovat Miskolcon. A több sebből vérző állatra a rendőrök találtak rá az avasi városrészen, a bérházak között, egy élelmiszerbolt előtt. A rendőrök állatkínzás miatt eljárást indítottak. Ha megtalálják az állat gazdáját, az akár két évet is kaphat.

A cikk folytatása: www.index.hu

2010. 02. 09.

Virrasztás a bíróság elé állított környezetvédőkért

A Greenpeace felhívása:

Február 12-én péntek délelőtt tíz órától másnap délelőtt tíz óráig virrasztást tartunk a Japán nagykövetségnél.


A virrasztással szeretnénk a figyelem középpontjába állítani a két japán Greenpeace aktivista, Junichi Sato és Toru Suzuki ügyét és annak visszásságait. A „Tokiói kettős”-t egy kartonpapír-göngyölegnek álcázott illegális bálnahús-szállítmányból bizonyíték gyanánt elemelt, és a rendőrségnek 2008 januárjában beszolgáltatott minta miatt lopással és birtokháborítással vádolják.

A virrasztással szeretnénk a figyelem középpontjába állítani a két japán Greenpeace aktivista, Junichi Sato és Toru Suzuki ügyét és annak visszásságait. A „Tokiói kettős”-t egy kartonpapír-göngyölegnek álcázott illegális bálnahús-szállítmányból bizonyíték gyanánt elemelt, és a rendőrségnek 2008 januárjában beszolgáltatott minta miatt lopással és birtokháborítással vádolják. 23 napig tartották őket fogva vádemelés nélkül, székhez kötözve, a védőügyvédet kizárva hallgatták ki őket, s most a február 15-én kezdődő bírósági tárgyaláson akár tíz évig terjedő szabadságvesztéssel néznek szembe.

Az aktivisták mellett az ENSZ Emberi Jogi bizottsága is állást foglalt.

Az ügy kezdete óta több mint 300 ezer ember állt ki mellettük aláírásával, ezekben a hetekben pedig világszerte környezetvédők sokasága szólal fel értük.

Minden érdeklődőt, támogatót szeretettel és tüzünk melegével várunk Budapesten, február 12-én, péntek délelőtt 10 óra és február 13-a, szombat délelőtt 10 óra között a Japán nagykövetség előtt. A virrasztás során a origami papírbálnákat hajtogatunk, melyeket állhatatosságunk jeléül másnap a követségnek ajándékozunk.

Fejezzük ki együtt támogatásunkat a két bátor környezetvédő felé, mutassuk meg, hogy egyetlen Greenpeace-es aktivistának sem kell attól tartania, hogy a bajban egyedül marad! Érezd és segítsd te is a világméretű összefogás erejét!

További részletek: www.greenpeace.hu - >>> - >>>