Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. április 11., hétfő

Mentsük meg a Margitszigeti Kisállatkert lakóit!

A Fővárosi Önkormányzat forráshiányra hivatkozva 135 millió forintot elvont az idei évben a Fővárosi Állat- és Növénykerttől, így megszűnésre ítélte a margitszigeti kisállatkertet.
A Margitszigeten évtizedek óta működik a kisállatkert 5200 négyzetméteren. Jelenleg 26 faj csaknem 200 egyede látható ott, közte szarvasok, lovak, vagy éppen díszmadarak.

Ne engedjük, hogy elvegyék a budapesti emberek, családok, és gyerekek egyik legtermészetesebb, és leghasznosabb szórakozási, és kikapcsolódási lehetőségét!
Ne hagyjuk, hogy bezárják a margitszigeti kisállatkertet!
Fogjunk össze, és mentsük meg a margitszigeti kisállatkert lakóit!

Kapcsolódó oldal, kérjük "lájkoljátok": http://www.facebook.com/pages/Ments%C3%BCk-meg-a-margitszigeti-kis%C3%A1llatkert-lak%C3%B3it/115121458567376

Elindult az on-line petíciós aláírásgyűjtés: www.peticiok.com/mentsuk_meg_a_margitszigeti_kisallatkertet

...Egy hozzászólás - Kolin Katalin: Úgy érzem velem valami baj lehet, ez az egész történet nem fér a fejembe! Hogy merülhet fel egy ilyen téma egyáltalán!? Papolnak a gyerekekről, a családról és lassan minden megszűnik ami nekik örömet szerezhet. Pár hónapja voltam ott a másfél éves unokámmal. Nekem az volt a legnagyobb élmény, hogy láttam, neki micsoda örömöt szereztek az állatok. Ezt az élményt már nem veheti el senki, de azt reméltem, máskor is megtörténhet ez velem. És most... megáll az eszem! A Fővárosi Állatkertet megértem, ami nincs, abból nem lehet, de valakinek megoldást kellene találni. Nekem is , mint az előttem szólóknak, lenne ötletem, hogy mire kellene (és honnan), mire pedig nem. Őszintén remélem, hogy valaki megmenti a kisállatkert lakóit.

2011. 04. 05.

Egy beteg kislány és kutyája segítséget kér!

Sajnos még mindig aktuális Csilláék segélykérése! (2011. 04. 11.)

Tisztelt Állatbarátok!

Segítséget szeretnék kérni: 2010. októbere óta Kanadában élünk, de az egyik családtagunk otthon maradt: Ő Sunny, egy 1 éves labrador szuka kutya, a kislányom, Evelin kutyája, akit szeretnénk kihozatni, mivel nagyon összenőttek és szeretik egymást!

Sajnos mi most ezt nem engedhetjük meg magunknak, mert időközben Evelin megbetegedett, lett egy kötőszöveti daganata, ez elvileg gyógyíthatatlan, csak kezelni lehet.

Sajnos Magyarországról Kanadába kihozatni egy kutyát igen költséges, ebben szeretnénk segítséget kérni! Kislányom betegségét is minden bizonnyal kedvezően befolyásolná, ha ismét együtt lehetne szeretett kutyájával Sunnyval!

Ha valaki tudna ebben segíteni, azt előre is hálásan köszönjük: Molnár Csilla, m.sz.cs@vipmail.hu

2011. 03. 12.