Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. augusztus 4., szerda

Elveszett trikolor cica!

2010. augusztus 1.-én vasárnap délelőtt elveszett 2 éves, trikolor (fehér-vörös-szürkés), Luca névre hallgató nőstény cicánk Újpest központjánál! A cica épp tüzelt, amúgy is gyönyörű, barátságos szobacica, könnyen elképzelhető, hogy valaki befogadta. Ismertető jegyei a szemétől induló sötét csíkok és a hasa jobb oldalán található fehér foltocska.

Nagyon várjuk haza!

Kérem, aki látta, vagy befogadta, jutalom fejében jelentkezzen a +36-30-737-4989 telefonszámon.
Köszönünk minden segítséget!

Elveszett egy fehér puli!

Gazdája Amerikába utazott, egy "barátjára" bízta itthon, aki nem vigyázott rá eléggé és a kutyus megszökött vagy ellopták kb. egy hete, valószínűleg egy pestkörnyéki településről!
Engem már azért hívott az előbb a "barát", hogy van-e az Illatos úton fehér puli, mert szeretné "örökbefogadni"...
Valahogy nem volt eléggé egyértelmű számomra a kérdése, ezért további érdeklődésemre kiderült, hogy ugyan "keresik", de valójában titkolják a kutyus elvesztését :( mert ha a gazdája megtudná, mi történt a kutyával, oda lenne a barátság... (szerintem az már így is odavan, mert egy igaz BARÁT nem viselkedik így)!

Nagyon sajnálom az elveszett kutyát és a gazdáját is, nagyon jó lenne, ha visszakaphatná a kutyáját! Ha jól értettem Lüszinek hívják, fehér puli szuka!
Az Őt elvesztő "barát" kezébe pedig senki ne adjon újabb kutyát, hogy azt próbálja meg az eredetiként visszaadni gazdájának...

Ha bárki tud kóborló vagy újabban talált fehér puliról, kérem hívja a +36-70-212-8317-es számon a "barátot" és valahogy érje el, hogy ha valóban az elveszett kutyust találták meg, az biztonságban visszakerülhessen eredeti gazdájához!

Köszönöm mindenkinek, aki segít!
Pásztor Zsuzsa, +36-30-429-2923

Talált, helyes kiscicák gondos, szerető gazdit keresnek!

A cicák ideiglenes elhelyezése megoldódott, most már csak az Álomgazdit várják! (2010. 08. 03.)

Eredeti segélykérés:
Két cserfes, prüttyögő hangot kiadó, talált, mentett macskanő keres ideiglenes helyet vagy gazdát, külön-külön is!
Sürgős lenne, mivel a mostani "szállásukon" kellemetlen perceket szerez nekik egy naaagy mamlasz kölyökkutya, és a ház úrnője, Zsuzsi a 18 éves harcossziámi cica!

Költségeket (oltás, kaja, ivartalanítás...) vállalom!!!

Aki segíteni tudna biztonságos elhelyezésükben, kérem jelentkezzen!
Köszönettel: Asztalos Lili, asztaloslili@gmail.com

További fotók:
www.facebook.com/album.php?aid=25532&id=100000074904070&ref=mf

(2010. 07. 21.)





Elveszett csivava!

2010. augusztus 2.-án elveszett Naomi, egy négy éves, rögzített chipes, fajtatiszta, csivava szuka Győrből: a zárt kertböl ellopták 4 éves rövidszörü, fekete-cser színü nemrég császározott csivava szukánkat!

Szeretném, hogy minnél hamarabb hazajusson hozzánk! Amióta elszakították tölünk nem tudunk aludni, se a kölykei akiket hátrahagyott, így ök is veszélyben vannak mert nagyon enni se akarnak, csak a mamira várnak.

A kicsikénket Győrött, Szabadhegyen a Fehérvári útról lopták el. Összvissz 1,5 kg-os, több fehér szörszála is van a pofiján és egyéb testrészeken, metszés a hasán, látszik rajta, hogy nemrég szoptatott.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: reinbahaeuser@kabelnet.hu
Köszönünk minden segítséget!

Sokat szenvedett cica szerető Gazdáját keresi!

Vöri egy kedves ideiglenes befogadóhoz került, de - mivel ott több mentett cicával és egy kutyussal is kell osztoznia a szereteten - továbbra is keressük számára azt az Álomgazdit, aki egy nyugodtabb, szerető otthonnal, saját kis birodalommal kárpótolná Őt az átélt sok-sok szenvedés után!
Aki segíteni tud ebben, kérjük hívjon: +36-20-545-3323 vagy +36-30-429-2923
Köszönünk minden segítséget!

Vörike cica nagyon türelmes és szeretni tudó gazdira vár, aki nyugalmat és biztonságot tudna neki nyújtani. Rengeteget bántották, ezért sokáig tart, míg az embert elfogadja, de már hívásra odajön hozzám, engedi magát simizni, megtanult dorombolni és a kis fejecskéjével bucizni szokott. Nagyon kedves, szeretgetésre érdemes cica. Várjuk az álomgazdi jelentkezését.
(2010. 08. 04.)








Eredeti segélykérés:
Valamilyen vegyszerrel öntötték le Vörit, ezt a kedves, szép, két év körüli vörös cirmos, fehér mellényes kandúrkát embernek nem nevezhető kétlábúak!

Szerencsére rátalált egy EMBER, aki megmentette, gyógyíttatta! A szőréről lenyalt vegyszertől szegény cica belső gyulladást is kapott, enni sem bírt hetekig és ezért még ráadásul csonsoványra le is fogyott! De jó emberek és jó orvosok kezébe került és teljesen fel fog gyógyulni!

Napokon belül kijöhet az állatkórházból, de pártfogója sajnos haza nem viheti, mert otthon már így is több cicájuk van, mint amennyit a család békével elvisel!

Ezért a remélhetően hamarosan betoppanó szerető új Gazdi érkezésééig, biztonságos, nyugodt ideiglenes befogadó otthont is keresünk sürgősen a cica számára!

Aki szeretné jövőbeni életét boldoggá tenni ennek az ártatlanul sokat szenvedett kis jószágnak, kérjük jelentkezzen: +36-20-545-3323 vagy +36-30-429-2923
Köszönünk minden segítséget!

(2010. 01. 12.)

Lukrécia Borcsa cica szerető gazdit keres!

Szelektív hulladékgyűjtő mellől összeszedett cicus szerető gazdit keres!
A cica kb. 7 hónapos, most lett ivartalanítva. Vékonyka, hosszúkás cica, vékonyka hanggal, hatalmas önbizalommal. Tündéri, játékos, pofátlan.

Olyan gazdi jelentkezését várja, aki elviseli neki, hogy néha szemtelen és ezért nem veri el a fenekét. Lakáscicaként és ágybamacskaként tengeti az életét, hasonló körülmények közé szeretne költözni.

A cicát kapcsolattartással szeretném örökbeadni.
A macskosz Budapest XXI. kerületében lakik.

Érdeklődni lehet: +36-20-545-3323 vagy cicaimado@citromail.hu