Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. április 13., kedd

Elveszett kék perzsacica!

Mircike nevű cicánk egyszínű grafitszürke, hosszúszőrű perzsa macska, felnőtt ivartalanított kislány, közepes méretű, sárga szemű, 5 éve él velünk Maglódon, kertes házban, május 6-án lenne 7 éves. Egészséges, minden oltása megvan.
2010. 03. 29.-én este még megvolt, de reggelre eltűnt, nem jött haza, nem értjük mi történt vele...

Átfésültük már kutyánkkal érte a környéket, kérdezősködtünk, de senki nem látta. Soha nem csinált még ilyet. Soha nem ment el messzire. Nem túl forgalmas a hely ahol lakunk. A szomszédok pedig állatszerető emberek.
Nagyon várjuk haza családtag cicánkat!

Jutalom a megtalálónak, nyomravezetőnek!

Aki bármit tud róla, nagyon kérjük, hívja a +36-30-935-7589-es telefonszámot!
Hálás köszönettel: Szabó Enikő

(2010. 04. 13.)

Talált havanese!

Még mindig keresi gazdáját: 2010. Húsvét vasárnapján, Ráckevén, a Duna lacházi oldalán talált b. havanese, ápolt, tetovált kan!

Gazdája törzskönyvvel és oltási könyvvel mehet érte!

S.O.S. ideiglenes befogadót is keres!

Érdeklődni: +36-20-9383-084

(2010. 04. 13.)

Országos ivartalanítási akciót indít a Mentsvár

A Kecskeméten néhány hete meghirdetett ivartalanítási akció sikerére való tekintettel országos akciót kezdeményezett Tőzsér Judit, a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Alapítvány elnöke, a Gong rádió ügyvezetője.

Az országos akció részleteit 2010. április 8-án a Gong rádióban, egy stúdióbeszélgetés keretén belül ismertették, amelyen részt vett dr. Lorászkó Gábor, a Magyar Állatorvosi Kamara Állatvédelmi Bizottságának elnöke, Birgit Lewe a Mentsvár német testvérszervezetének, a Photenhilfe-Europa Egyesület elnöke, Izsák Gábor, az egyesület magyarországi képviselője és Tőzsér Judit, a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Alapítvány elnöke...

A cikk folytatása: www.baon.hu/bacs-kiskun/kultura/orszagos-ivartalanitasi-akciot-indit-a-mentsvar-298854

Talált skót juhász!

Már otthon van! (2010. 04. 13.)

Eredeti segélykérés:
2010. 04. 11.-én Szegeden a Petőfi-telepen találtam ezt a tricolor skót juhász kan kutyát! Barna bőr nyakörv van a nyakában. Barátságos, nagyon játékos.

Gazdája itt érdeklődhet: lilla.ordogh@gmail.com

Döbbenetes történet egy eladott kutyáról - microchippel azonosították

Gazdája mondta: "...Enzo csodás példány, az ország egyik legismertebb tenyésztőjétől származó dobermann. Sosem bántott senkit, mégis kipécézte valaki... így a gazdi, akinek pechsorozata csak itt kezdődött: - Amikor mentem volna látogatni a kutyát, hamar kiderült, hogy eladták. Persze ezt sosem vallották be, de annyi ellentmondás volt a mondókájukban, hogy tudtam: nem igaz. Azt állították, elütötte egy kamion. Hosszú hónapokig hirdettük a neten, hogy aki látta a kutyát, jelentkezzen. A rendőrségen is tettünk feljelentést, de nem történt semmi.
Rengetegen jelentkeztek, hogy látták Enzot, de mindig kiderült: nem ő az. Ám egyszer csak ráakadtak.
- Azonnal tudtam, hogy ő az. Egy telepen tartották, néhány négyzetméteres betonon, rácsok mögött, vizes kenyér volt előtte. A fogai elöl letörtek, mert próbált szabadulni. Nem részletezném, de visszaszereztem..."

A teljes cikk: www.fmh.hu/fooldal-a_nap_temai/20100408_szemelyi_bor_alatt

Kapcsolódó oldal: www.borsonline.hu/news.php?op&hid=28731

Gazdája eredeti segélykérése: www.allatvedosegito.blogspot.com/2010/01/elveszett-dobermann.html