Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. január 9., vasárnap

Kikötött tacskó...

Tamara segélykérése: A felháborodásom az egekben jár! A képen látható kutyust az egyik ismerősöm látta meg és szólt nekem, hogy ha jót akarok egy kutyusnak, akkor S.O.S. rohanjak az Apostag és Solt között lévő körforgóhoz, mert a körforgó közepére egy nagy karóhoz egy piros kötéllel egy kutyus ki van kötve!

Ahogy tudtam rohantam, de amilyen állapotban találtuk a kutyust az már mindenen túl megy: A karó tényleg ott volt. de egyből a kutyust nem láttuk, hanem amikor félre álltam, akkor találtuk meg őt benn a körforgóban, csak a nagy fűben volt elfeküdve. Már fuldoklott, folyamatosan tátotta ki a kis száját, ugyanis annyira szoros volt a kötél,hogy az ujjam szinte nem fért be a kötél és a nyaka közé, talán csak azért menekült meg mert, elrágta kötelet és amikor oda értünk, akkor abban a pillanatban levágtuk róla!
A kutyus szinte sokkos állapotban volt, azt sem tudta hol van, elsőnek minket is morgott, csak mikor már egy ideje győzködtük, hogy tőlünk nem kell félnie. akkor tudtuk őt onnan elhozni...
Most már talán feloldódott és hála az égnek, maradandó nyoma nincs a nyakán, de nagyon de nagyon meg volt ijedve!

Szepinek neveztük el, egyébként egy tünemény kutyus, tacsi keverék, bársonyos világosbarna színű bundácskával, fiatal 1-2 évek körüli kan kutyus, és iszonyú hálás.
Mikor leraktuk az udvarban oda jött az egyik cica, és nagyon kedvesen fogadta őt is.

S.O.S. megoldást keresünk a számára, mivel sajnos az elhelyezése nem megoldott!!!!!!!!!!!

Aki segíteni tudna, kérjük hívjon: +36-20-462-1868
Köszönettel, Tamara

2011. 01. 09.

Ezzel a kötéllel volt kikötve:

Elveszett erdélyi kopó keverék

2010. 01. 05.-én reggel elveszett Leányfaluról egy Happy nére hallgató, 6 éves erdélyi kopó keverék kan! A kutya ivaros, kedves, barátságos mindenkivel. Nincs sem chipje, sem egyéb azonosítója.

Happy 6 évig Csillaghegyen élt. Mióta meghalt a társa, azóta viszi a 2 méteres kerítést... Felbukkanhat Leányfalu és Csillaghegy között bárhol.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!
Köszönünk minden segítséget, Biró György, +36-20-9427-226