Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. március 3., csütörtök

Császármetszés után kidobott angol bulldog :(

A tegnapi nap folyamán kiraktak Németkér környékén egy angol bulldogot. A kutya, mielőtt kidobták nagyhasi műtéten ment keresztül, császármetszése volt. Tekintettel arra, hogy a kutyák halva születtek, a gazda kidobta, mivel "nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket"!

Ha valaki megtalálja ezt a kutyát, kérjük jelezze Molnár Melindának! Telefon: +36-30-345-2253

(2011. 03. 03.)

Elveszett mopsz!

2011. 03. 03.-án reggel Vésztőn elkóborolt 2 éves mopsz kan kutyánk!!! Cevin névre hallgat, kicsit bizalmatlan az idegenekkel!

Nagyon keressük! Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-30-403-3178 vagy +36-30-534-6526
Köszönünk minden segítséget!

Ki állítja meg végre az állatkereskedőket?

Egy fórumozó írta a napokban:

"Évek óta megy a kutya-cica felvásárlás pl. Szigethalom/Szigetszentmiklós környékén. Ezt a táblát egyszer amikor arra jártam, fotóztam le, mert a környezet elmondása szerint sok kamionnyi állat pakolódott már fel és indult ki tudja hová?

Most olvstam a Nemzetközi Kutyamagazinban is a hirdetést: "Törzskönyvezett kölyökkutyák és macskák vásárlása egész évben folyamatosan, azonnali készpénzfizetéssel. Papp Tamás, 20-961-6108, 20-952-3513"

Jó lenne, ha valamelyik nagy állatvédő szervezet, akinek jogásza is van, kicsit körüljárná a témát, az APEH-ről már nem is beszélve, mert már eddig sem értettem, hogy lehet egy idős nénikét a 3 csomag petrezselyem eladásáért megbüntetni, szerzett jövedelem miatt, de a sok zug-szaporítót és az állatot adok-veszek "üzletembereknek" szó nélkül hagyják az adózatlan jövedelemszerzést."

...Mintha megállt volna az idő! Néhány évvel ezelőtti kapcsolódó cikkek a kapzsi, lelketlen állatszaporítókról, állatkereskedőkről és az állatoknak okozott szenvedésekről: www.allatvedo.atw.hu/tarsallat/kereskedok.htm ...Azóta is háborítatlanul űzik az ipart! :((((((((((((((((((((((((((
A Nemzetközi Kutyamagazin is szégyellheti magát, hogy ilyen hirdetéseknek helyet ad! :-(