Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. március 5., szombat

S.O.S. gazdit kereső kidobott kiskutya

A kapuban találták ezt a meggyötört, kiszáradt, gyenge, csontsovány merevtestű, köldöksérves, valószínű műtétre szoruló kiskutyát, bevitték magukhoz az állatbarát jó emberek, de sajnos sok állatuk van, és nem tudják megtartani, a nagykutyájuk vonít, a kiskutya miatt, sürgős lenne egy gazdi számára!

Önállóan eszik, iszik, de alig bír állni, remeg a lába. Elnevezték Bubókának, a kiskutya kis kéttenyérnyi kan kutyus, 8 hetes lehet. Fekete-cser rajzolatú.

Aki szerető gazdája lenne vagy legalább ideiglenesen jó helyre befogadná, itt érdeklődhet: +36-30-294-2273

2011. 03. 05.

Gombóc szerető gazdát keres!

‎Gombóc vagyok, 1 éves snaci keverék fiú. Eddigi gazdimnál nem ismertem a simogatást, a sétákat, és a finom falatokat sem. Láncon tartva éltem az életem, amíg valaki fel nem figyelt rám, és szólt az Állatvédőknek sanyarú sorsom miatt. Mikor az Állatvédők eljöttek hozzánk, a gazdám inkább lemondott rólam, így Ők elvittek orvoshoz, ahol megkaptam a kötelező oltásaimat, és a chipemet.

Most türelmetlenül várlak, hogy gyere értem, szeress, és én is szerethesselek. Kutyatársaimmal és a cicákkal is jól kijövök, a gyerekeket is nagyon szeretem, így ideális családtag lehetek. Habár még sok mindent meg kell tanulnom, de ha véletlenül megrágnám a papucsodat, és rám szólsz, akkor azonnal abbahagyom. Ha már van cicád, vagy kutyád, és én megtetszem Neked, nincs akadálya annak, hogy örökbe fogadhass.

Ha jó gazdim lennél, kérlek hívd Ágit a +36-20-952-7622-es mobilon!

Eredeti segélykérés:
S.O.S: Legalább ideiglenes befogadót keresünk Gombóc számára, mert holnap - március 5.-én szombaton - ha törik, ha szakad, el kell hozni az eddigi ideiglenes befogadójától!!!

Gombócot Gyálról hoztunk el a gazdájától, ugyanis kicsi kora óta, mióta hozzá került kb. 1 éve, azóta láncon tartotta. Kenyeret és mindenféle házi maradékot kapott. Egy igazi jót még nem futkározhatott szegényke...
1 éves kan kutya, aki jól kijön cicával és egyéb állattal. S amint azt látjátok, szó nélkül tűrte a kozmetikázást, fésülést, körömvágást, fülpucolást stb. Nagyon jó kutya valóban.

S.O.S. gazdát vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk neki, mert holnaptól nincs hova vinni Őt!

Aki segíteni tudna, kérjük hívja Losonci Ágit a +36-20-952-7622-es mobilon!

További képek: www.facebook.com/album.php?aid=41010&id=100000978750821&fbid=183621628347128

2011. 03. 04.

Szerető gazdit keres Lujzika!

Lujzika gazdára talált! (2011. 03. 05.)

Eredeti segélykérés:
Lujzika 1 év körüli, foxi keverék, kis testalkatú, kb. 5 kg-os, bűbájos kislányka. Az ül, fekszik, marad vezényszavakat ismeri, engedelmes, szobatiszta. Pórázon szépen sétál, falkasorrendet betartja. Egyedül nem szeret sokáig lenni, nagyon ragaszkodó, de nem hebrencs foxi természetű!
A cicákat is szereti, nyugodtan tarthatóak együtt! Gyerekek mellé is nyugodtan ajánlom, mert jól megvan velük. Szóval egy igazi ÁLOMKUTYA!!!

Eddig lakásban élt és ezután is egy hűséges és szerető, oltalmazó gazdi mellett szeretne tovább élni a meleg lakásban.

Aki szerető gazdája lenne, hívja Józsa Henit, a +36-20-333-7575-ös mobilon (Budapest, II. kerület)

Pár igen-igen cuki videó Róla:



S.O.S. segítséget kér egy magára hagyott kutya Pécelen!

Gazdái elköltöztek, őt ott hagyták ellátás nélkül a háznál! :-( A környékbeliek félnek tőle, kijár az utcára és állítólag már volt akit megharapott...

Ha nem hozza el valaki nagyon gyorsan, a sintért hívják ki hozzá, vagy még rosszabb módon szabadulnak meg tőle!

Aki segíteni tudna, további részletekért kérem hívja a segélykérőt a +36-30-948-5326-os mobilon!

2011. 03. 05.

Árész hazatalált!

A CSODA

Emlékeztek még ÁRÉSZRA? Itt az Alapítványnál a gyönyörű daganatos beteg idős Huskyra?

Mikor már úgy érzed nem megy tovább... hiszen Te mindent megtettél, hogy utolsó esélyt adj egy kutyának, aki minket embereket szolgált egész életében.
...hangosan és sokszor kiáltottál segítségért, de elveszett a hangod a többi segélykiáltás között... hiszen több százezer egészséges, fiatal kutya vár gazdira a menhelyeken... kóborol az utcán... Várják, hogy valaki lehajoljon hozzájuk és azt mondja nekik... gyere kiskutyám... hazamegyünk...
Úgy éreztem minden elveszett... Árész a hideg kennelben fog bánatában elpusztulni :((((

Árész 2011. 01. 05.-én került a menhelyre. Apcon kóborolt az utcán kétsébeesve. Amikor befogásra került, azonnal látszott, hogy ezt a kutyát valakik nagyon szerették.

Gyöngyi elvitte őt orvoshoz... és szomorú sorokat írt nekem:
"Gyönyörű szép, nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes. Biztos nagyon szerették őt, ha lehajolunk hozzá, azonnal tartja a pocakját, hogy simogassuk.
Elvittük orvoshoz, van a szemén egy szemölcs méretű daganat, nem lehet műteni, illetve végbéldaganata van, amit meg nem javasoltak, mert ki fog újulni. Az orvos azt mondta, fájdalmai nincsenek, a bal első lábára biceg, de ez már a kora miatt van. Régi gyulladások miatt van az ízülete megduzzadva. Nagyon sírt, a doki szerint a gazdája után, mert néha ok nélkül elkezdi. Ha vele foglalkozunk, bújik, hízeleg"

Sikerült egy időre, ami életmentő volt ideiglenest talákni Árésznak, hiszen a legnagyobb hidegben nem kellett kint lennie... Köszönet Németh Kati szüleinek érte!
Aztán amikor visszakerült a menhelyre kétségbeestünk... a kutya sírt és nagyon fázott...

A CSODA kezdete
Hétfőn is kitettem a fotóját... pár sorral... és egyszer csak egy kis fiatal lány írt a fotó alá... érdeklődött Árész betegsége után... nagyot dobbant a szívem... el sem akartam hinni, megírtam mindent... a műthetetlen daganatról...

nem is vártam választ... gondoltam ennyi volt...
és akkor FÁBIÁN ANDI, mert hogy így hívják ezt a lányt, aki minden tiszteletet megérdemel, és aki fiatal kora ellenére olyan érettséggel és érzelmi intelligenciával rendelkezik, ami képessé teszi arra, hogy ilyen felelősséggel gondolkozzon, és önfeláldozás árán egy beteg kutyát fogadjon örökbe.
Nagyon megható, szívből jövő sorokat írt arról, hogy ő mindenképp egy esélytelen kutyust akart megmenteni... így látta meg Árészt... beleszeretett... már megterveztünk mindent... a randit, ahol először láthatják egymást és az utazást, haza Pestre...

És a MÉG NAGYOBB CSODA
és szerdán... hírt kaptam... megvan Árész IGAZI gazdája... nem akartam elhinni velem együtt pityergett mindenki amerre csak meséltem... ez már nekem is sok volt... sírtam, mint a záporeső...

A kutyus Szilveszteri nagy kutyaszökések idején tűnt el otthonról, Palotásról... a gazdái kétségbeesve keresték őt. Plakátokat készítettek... kitették a faluban sok helyre... ezt a plakátot látták meg nemrég Gyöngyi ismerősei... és amikor szóba került a kutya... azonnal gondolta mindenki, hogy az elveszett gyógyszeres kezelésre szoruló kutyus a plakáton bizony ÁRÉSZ

A gazdi csütörtökön jött érte... ahogy közelített a kutyához... Árész egész testében remegett és sírt örömében... a gazdi is morzsolgatta a szeme alatt a könnycseppeket... hoztak neki meleg plédet... és befektették az autóba.

Drága beteg kis őreg! legyél boldog az IGAZI gazdáddal még sokáig!
Szerencsés kutya vagy... amiért ennyien aggódtak érted... szerettek, örökbefogadtak volna... és végül a Te igazi gazdid vitt haza!!!!

Mi is nagyon boldogok vagyunk Veled együtt drága ÁRÉSZ

Tóth Ildi
Lőrinci Kutyahűség Alapítvány

Forrás: www.facebook.com/note.php?note_id=198200830207368&id=171077112927162