Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. január 11., kedd

Elveszett fehér angóra cica!

Hóci 2010. április 14.-én veszett el Budapest XX. kerületében, a 23-as busz Ady Endre téri végállomásának környékéről! Ivartalanított kandúr, nagyon bájos, kedves, fehér, sárgaszemű, hosszúszőrű angóra cica. Neve Hógolyó, Hóci.

Még mindig nagyon várom haza!
Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!
Köszönünk minden segítséget: Gulyás Anita, +36-30-246-2808

Szerető gazdit keres Szilveszter!

Cicaszerető Emberek FIGYELEM!
Keresem azt a Gazdit, aki nagyon tudna szeretni, mert sajnos kidobtak.
Jelenleg van egy szerető "befogadó" ember családom, de mivel már van több cicájuk és kutyájuk, viszont nagyon kicsi az udvar és a kert, én már nem férek el.
Sajnos az Ó Év szomorúan alakult számomra, mivel szilveszter éjjelén menekülnöm kellett. Ekkor tévedtem a befogadóimhoz, ahol elkeseredésemben elfoglaltam az Ő egyik cicájuk, nagyon szép házát. A jó meleg, védett lakhely üres volt, mivel a féltő gazdik saját cicáikat a petárdázók miatt egész éjszakára bevitték a lakásba.
Szerencsére nem kergettek el, sőt kaptam egy jó védetté alakított saját lakhelyet. Alaposan megvizsgálva befogadóim úgy látták, nem régen vagy nagyon megvertek, vagy autó ütött el, mivel hátsó lábaim alig mozogtak és medencém is furcsán deformálódott. Bundám csapzott, kócos, száraz volt már a sok éhségtől, fázástól. Az első napokban ideges, morgó, de mégis nagyon szeretetre vágyó voltam. A gazdik simogatását is nagyon várva, de gyanakodva fogadtam.
Pár nap alatt azonban gyökeresen változott minden. Mint a kép is tanúsítja, bundám kisimult kezd fényesedni már csak a cica társaimra, morgok, a gazdáimhoz bújok, hízelgek. Fájdalmaim is szinte megszűntek, bár mozgásom
soha nem lesz már tökéletes.
Sajnos nem maradhatok, mivel nekik 4 saját régi cicájuk van és a szomszédok is haragszanak miattunk, befogadott elődeim közül többet meg is mérgeztek. Nagyon nem szeretnék erre a sorsra jutni.

Kérlek Titeket, akinek kellenék, az jelentkezzen értem mielőbb. Jó lenne szobacicának lenni, mivel nagyon vágyom a biztonságra, ezért a mostani házacskámból is csak akkor jövök ki, ha a gazdijaim ott vannak velem és
vigyáznak rám. Emellett maradandó mozgáskorlátozottságom miatt a jövőben menekülni is nehezen tudnék a kinti szabad élet nehézségei elől.
Sajnos, ha nem kellek senkinek, akkor elvisznek állatmenhelyre, de én jobban szeretnék egy igazi ember családot.

KÉRLEK, GYERE ÉRTEM MIELŐBB, NAGYON MEG FOGOM HÁLÁLNI!!!

Telefonszám: +36-20-459-8215 (Nógrád megye)

UI.: Majdnem elfelejtettem mondani, fiú cica vagyok és a befogadóim
Szilveszternek neveztek el.

További képek: www.gallery.site.hu/u/Asterix/st/gazditkeres/szilveszter/