Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 16., vasárnap

Elveszett magyar vizsla!

2010. 05. 13.-án Felsőpakonyban elveszett Zoé nevű 5 éves szuka magyar vizslánk! Középtermetű, kissé félénk kutyus. Elől fogai kiestek, mellkasán szőrcsavarás található.

Nagyon várom haza kis kedvencemet!

Kérem aki látta, vagy tud valamit hollétéről kérem hívjon fel!
Köszönettel: Melczer Fanny, +36-20-267-0041, melczer.fanny@gmail.com

Elveszett welsh corgi kutyus!























2010. május 15.-én elveszett a Győr-Moson-Sopron megyei Győrszentivánról Korgi, egy tetovált, ivaros, alig több, mint egy éves fekete-fehér welsh corgi (cardigan) lányka!
Eltűnésekor fekete bőr nyakörv volt rajta.

Jutalom a megtalálónak!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-30-538-6882, kormendicsilla@gmail.com

S.O.S. Demecseri kutyák - Örökbefogadó nap 2010. 05. 16.

Helyzetjelentés a demecseri kutyákról:
A demecseri halálra szánt 37 kutyusból eddig 23-nak sikerült végleges vagy ideiglenes örökbefogadót találnunk. Annak ellenére, hogy a mai Örökbefogadó napon végig szakadt az eső Demecserben, mégis sikerült 5 állatnak gazdát találnunk. Egy lelkes kisvárdai önkéntesünk városában 4 kutyusnak talált otthont, a komolyabban sérült vagy más okból kezelésre szoruló (lábtörés, emlődaganat, vérömleny stb) 6 ebnek az Alapítványnál szorítottunk(!!!) helyet, és néhányat a mi közreműködésünk nélkül fogadtak örökbe a helybeliek. Ígéretünk van arra is, hogy a nyíregyházi gyepmesteri telepen élő kutyák sorsát rendezgető kis csapat is 4 állatot el tud helyezni. Valamint a németjuhász fajtamentők és más menhelyek is tudnak fogadni 1-2 állatot. Ezeknek a kutyusoknak szállítása, elhelyezése még szervezés alatt van, így még 14 eb sorsa bizonytalan.
Kérünk mindenkit, aki kutyust szeretne, válaszon ezek közül a szerencsétlen sorsú állatok közül, hosszú, nyugodt életet biztosítva a számukra!

Állatbarát Alapítvány, 4400 Nyíregyháza, Csatorna út 2.
+36-42-727-736, +36-20-9605-402
allatbarat@allatbarat.com

Köszönettel, Berencsiné Tóth Anita
Kisherceg Gazdikereső és Állatkereső
www.kisherceg.net - info@kisherceg.net

(2010. 05. 16. 19:00)

TAniTa eredeti segélykérése:
A demecseri Önkormányzat együttműködésével az Állatbarát Alapítvány 2010. május 16.-án vasárnap 10 órára újra Örökbefogadó napot szervez a demecseri szeméttelepre.

Az ott összegyűjtött közel 40 kutya élete vagy halála múlik azon, hogy gazdára találnak-e, a határidő végéig, amely a jövő hét közepén lejár.
Az eddig nem működő szeméttelep ugyanis újra engedélyt kapott a megnyitásra, azonban a hatósági előírások miatt meg kell szüntetni a telepen a befogott, kóbor ebek ideiglenes elhelyezését.. Mivel az Önkormányzat nem rendelkezik olyan ingatlannal, ahol tovább tarthatóak lennének a kutyák, de nem szeretnék őket elaltatni, megkeresték az Állatbarát Alapítványt, hogy segítsenek ezeknek az állatoknak az elhelyezésében. Az Alapítvány a szűkös befogadóképessége és az Állatotthonban tapasztalható zsúfoltság miatt csak néhány kutyusnak tud helyet biztosítani, ezért a megye állatszerető lakosságához fordul.

Kérik, hogy bárki, aki kutyust szeretne, válaszon ezek közül az ebek közül, megmentve őket a haláltól. A kutyusok veszettség ellen oltva és féreghajtva, díjmentesen kerülnek a gazdik tulajdonába. Az állatok kezelésének költségét az Állatbarát Alapítvány állja.

Video: http://video.szon.hu/video/59211/ujra-bajban-a-demecseri-kutyak

Képek, infók a kutyikról: www.gallery.site.hu/u/nyhgyepmester/demecser

Érdeklődni: +36-42-727-736, +36-20-9605-402
www.allatbarat.com

Kapcsolódó oldal: www.kisherceg.net/talalt-es-orokbe-fogadhato-allatok/2968-demecseri-kutyak-oeroekbefogado-nap-0516.html



















és még sokan mások!

Ellveszett beagle!

2010. május 13.-án, Mogyoródról elveszett Lizi névre hallgató Beagle kutyánk!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-30-461-626?, rebi997@citromail.hu

Elveszett puli!

2010. május 14.-én délután 16:00-17:00 körül elveszett két éves kan, fekete, teljes szőrben lévő puli kutyám, Karcagon a Mikszáth Kálmán útcáról, Holló névre hallgat! Holló tőrzskönyves és chippel van ellátva.

A gazdái és két kisfiú nagyon várja haza. Egyfolytában, kétségbeesve keressük idáig hiába...

S.O.S. szeretném a Karcagiak vagy bárki állatbarát segítségét kérni: ha valaki látta vagy információja van róla, hívja a +36-30-580-9945 telefonszámot!
Köszönünk minden segítséget!

Szerető gazdit keres Bagira!

Gazdát keresek egy fekete nőstény cicának, akit testvérkéivel a solymári tónál találtam. (A többi cica szerencsésen már szerető gazdira talált.) Bagira 6 hetes körüli fekete nőstény cica. Ölben játszó, doromboló, dagasztó; kissé félénk, de talpraesett, élénk, érdeklődő kiscica. Sokfélét, jó étvággyal eszik, a cicaalmot kezdetektől fogva használja...

Szerető gazdáját keresi Budapesten vagy a környékén!

Érdeklődni: Taskó Barbara, +36-30-281-8336, taskob@t-online.hu

(2010. 05. 16.)

Talált thai (sziámi) cica!

2010. május 10.-én találtuk Békásmegyeren a mellékelt fotón látható thai (régi típusú sziámi) cicát: kb.1 éves, kislány.

A tulajdonosa, vagy aki örökbe fogadná a következő címen írjon: ildiko.dalos@gmail.com

(2010. 05. 16.)