Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 26., szerda

Elveszett csivava!

Sajnos még mindig aktuális:
Arra gondoltam, hogy Maci az ország bármely szegletében lehet, (Debrecentől - Győrig) ha felvette egy jó szándékú autós, hiszen a pünkösdi hétvégén (2010. 05. 23. vasárnap kb. 20 óra) a fél ország kirándult. Ezért kérnélek benneteket arra, hogy küldjétek el az összes barátotoknak, függetlenül attól hogy nem a környéken lakik. Hátha valaki mégiscsak felvette, ha ott kóborolt az autója előtt.
Nyolc éves fehér hosszú szőrű chivava fiú születése óta velünk él. Maci névre hallgat, kedves, minden emberrel barátkozik.
Beteg, szívgyógyszereket szed, lyme kór gyógyszert (kutyáról emberre nem terjed) és epilepszia gyógyszert, nagyon kellenének neki már a gyógyszerek!
Mikrochip van benne!

Ha valaki esetleg nem jó szándékból vitte el (erre gondolni sem akarok), a kutya "nem ér sokat", mert nem fajtatiszta, többet kap érte jutalomként!

Ha nem túl nagy gond, küldjétek el a segélykérésünket minél több embernek, én még mindig várom haza Macikát! KÖSZÖNÖM! Erika

Elérhetőségeim:
Telefon: +36-30-3627-092,
Skype: ficus01
E-mail: ficzus01@gmail.com
Facebook: Ficzere Erika

(2010. 05. 26.)

Eredeti segélykérés:
2010. május 23.-án vasárnap este 8 óra körül elveszett Besenyőteleken a Fő utcáról Maci nevű 8 éves kan csivava kutyusunk! Beteg, szívgyógyszert, lyme kór és epilepszia elleni gyógyszert is szed! Ha nem kapja meg a gyógyszereit, elpusztul!

Kérem ha valaki bármilyen információt tud, hívjon az alábbi telefonszámon!
Köszönöm szépen: Szabó Zsigmondné, +36-30-3627-092

Menhelysegítő vásár és örökbefogadó nap Óbudán!

Anikó beszámolója:

Kedves Mindenki!
Beszámoló a május 22.-én tartott örökbefogadó napról:

Szerencsésen ért véget a nap, 3 kutyus fogadtak örökbe a helyszínen: Borsikát, a Sátoraljaújhelyről az árvízből mentett kutyust, Foltost, valamint Morzsikát. Mindhárman szerető családra leltek :) Rajtuk kívül gazdihoz ment Negró cica. De ezen kívül megoldódott még egy pár helyzet: Sokatok által ismert Buksi is gazdira lelt, (a problémás bizalmatlan, és ugatós kutyus) Ő Egerbe megy csütörtökön, és még további 3 cicára van előjegyzés, valamint az összes kölyökre, de velük még várni kell, amíg megerősödnek.

Köszönjük Mindenki munkáját, és remélhetőleg legközelebb is legalább ennyien találnak szerető otthonra.

Szép napot!
Anikó és a Csapat

(2010. 05. 26.)

Eredeti felhívás:
2010. május 22-én szombaton, 10 órai kezdettel a Ziegler Állateledel Szaküzletben (1035 Budapest, Raktár u. 52.) A rendezvény 16 óráig tart!

Örökbefogadható kutyák és macskák (teljes orvosi ellátással) várják a látogatókat! Díjmentes állatorvosi tanácsadás a helyszínen a Család utcai rendelő szervezésében.

A rendezvény plakátja: http://www.kephost.com/images3/nps1wsufwr1y8ydriw38.jpg

Tárgyi felajánlásokat és segítőket várunk! Jelentkezni az ellancs@gmail.com címen vagy a 20/9784-345 telefonszámon lehet.

A rendezvény támogatója az Elveszett Állatok Alapítvány ( www.elveszettallatok.hu )

A hónap akciója! A Ziegler Állateledel Szaküzletekben bármely felszerelés (kutya, cica, rágcsáló, madár, díszhal) -20% kedvezménnyel kapható június 15-ig vagy a készlet erejéig!Várunk mindenkit boltjainkban! (Óbuda, Raktár u. 52., Budakeszi, Fő tér 3., Tempó üzletház, Coop közért mellett)