Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 15., szombat

Elveszett cirmos cicalány!

Még mindig keressük! (2010. 05. 15.)

2010. február 11.-én Budapesten a XIV. kerületi Mogyoródi úton kiszökött a lakásból Micike, egy 3 éves, kis termetű, ivartalanított, rövid cirmos szőrű házi keverék kislány!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-20-316-1104, esztiszigeti@citromail.hu
Köszönünk minden segítséget!

Elveszett cirmos-fehér cica!

Még 2009. október elsején veszett el Székesfehérvárról Cilike, egy most három éves, közepes termetű, rövid cirmos-fehér színű, ivartalanított lánycica!

Nagyon várjuk haza!!!!!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-70-241-0091, ronafalviek@gmail.com
Köszönünk minden segítséget!

(2010. 05. 15.)



Elveszett fekete szetter!

Előkerült a szökevény :) (2010. 05. 15.)

Eredeti segélykérés:
2010. 05. 11.-én kedden délután még a vihar előtt, Salgótarjánban a Béke körútról, a kerítésen át, megszökött fekete színű Meki névre hallgató Szetter kutyám. 12 éves kan, szegény már nehezen hall, gyengén lát és a mozgása is nehézkes, nagyon jámbor állat. Be van oltva!

Nagyon várjuk haza! Bármilyen állapotban is van szeretnénk tudni róla!

Kérem aki látja, bármit tud róla, hívja a következő számot: +36-70-773-1297
Köszönettel: Béres Zsuzsa, zsuzsa_beres@hotmail.com

Talált kaukázusi jellegű kutya!

A monori rendőröket hívták ki hozzá... A kutyát begyűjtötték, Aranyi János "gyepmester"-nél lehet utána érdeklődni, Gyömrő, Tövis majorban ill. a +36-20-938-5192-es számon (ha nem venné fel, többször is).

Eredeti segélykérés:
Vecsésen a Lévai - Szabadkai utca sarkán, veszélyes, forgalmas helyen fekszik a képen látható
kaukázusi vagy kaukázusi jellegű fiatal kutya! Barátságos, simogatható.
A kutya kan, nyakörv van rajta. Kóborlástól kifáradt.
Vélhetőleg lázas (?) beteg. Hátsó lábait is fájlalja, igy nem is sokat mozog.
Befogadni a környéken senki sem tudja és bizonyára orvosi segítségre van szüksége.
Nagy valószínűséggel már több napja kóborolhatott.
Nagyon szomjas volt.

Fajtamentők segítségére lenne szüksége!

(2010. 05. 15.)

Elveszett dobermann!

Köszönjük mindenkinek a segítséget, Rolfi végre biztonságban, melegben és jóllakottan szuszókál. Szerencsére kölönösebb gond nélkül átvészelte a közel 3 hónapos kalandját, kicsit soványan (-10 kg), meggyötörten, de végre itthon van! (2010. 05. 15.)

Korábbi segélykérések:
Rolf - Dobermann - 2 éves kan - Elveszett: Pest IX. kerület, Nagyvárad tér - 2010 február 25, csütörtök - Mikrochip-szám: 348098100142609
A Nagyvárad térnél veszett el, de hazafelé indult a XVIII. kerületbe, csak eltévedt. Utoljára Csepelen látták. Lehet, hogy beköltözött valakihez, vagy egy telephelyen húzza meg magát. Ha ismerősnél új, felnőtt dobi jelenik meg, ha valaki látja, megfogta azonnal hívja bármikor a gazdit, rohannak! A megtalálónak magas jutalom! +36-20-451-1676 (2010. 04. 19.)

Rolf a Nagyvárad térnél elveszett 2 éves, mikrochipes dobberman kan a hírek szerint hazafelé tart Budapesten a XVIII. kerületbe. Most valahol Erzsébeten, esetleg Csepelen járhat...
Ha valaki látja, csak óvatosan próbálja megfogni, mert menekül!
Aki bármit tud róla, kérjük hívja a gazdit: +36-20-451-1676
Köszönünk minden segítséget!
(2010. 03. 15.)

Eredeti segélykérés:
Budapesten, a IX. kerületi Fehér Holló utcából tűnt el egy majdnem 2 éves fekete-cser dobermann kan 2010. 02. 25.-én 18:15-kor!
Kb. fél óra múlva a Nagyvárad téri parkban látták, mikor átszaladt az Orczi kert felé...
Azóta senki nem látta.

A kutya neve Rolph, mikrochipezett. Nyakörv nem volt rajta. Iskolázott, de vizsgája nincs.
Kicsit félénk, nagyon kíváncsi, elég barátságos.
Mikor elszökött nagyon meg volt rémülve...

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-20-4511-676, +36-1-290-2080

Elveszett westie!

2010. 05. 14.-én Budapest XI. kerületében, Gazdagréten a Naprózsa utcából elveszett Pamacs nevű 1,5 éves szuka westie kutyánk!
Egy ismeretlen férfi kinyitotta az ajtót így (vagy vele vagy nélküle) kiment a kutya...
Pamacs ismertetőjele: az egyik lábán az egyik körme színe fehér.
Mikrochip van benne!

Nagyon várjuk haza!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!
Köszönettel: Nyárádi Balázs, +36-1-2462-914, balazs29nyardi@freemail.hu

Elveszett idős fekete spániel!

2010. május 14.-én éjszaka Szentendrén, Izbégen a Zimmer utcából elveszett fekete spániel kutyánk! Nagyon idős, nem hall és a látása sem tökéletes. Zizi névre "hallgat".
Eltűnésekor egy világos színű bolhanyakörv volt rajta.

Nagyon várjuk vissza három gyermekemmel!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!
Köszönettel: Süveges Piroska, +36-20-464-9002

Elveszett vizsla kölyök!

2010. május 14.-én, este 8 óra után elveszett Pilisvörösváron, a BÁTHORY utcából egy 3 hónapos szuka, kölyök vizsla! Fruska a neve, amire még nem mindig hallgat. Arányosan szép testű, gondozott kiskutya.
A KISKUTYA MÉG NEM KAPTA MEG A MÁSODIK OLTÁST! Utcán nem volt még. A mamáján és a testvérein kívül más kutyákat nem ismer. Játékos, vidám, kajla.

Eltűnésekor a nyakában piros nyakörvön rózsaszín virágos kendőcske volt.

Jutalom ellenében várjuk haza!

Aki tud róla, kérem értesítsen: +36-20-358-0133

Talált fekete puli!

Egy ideiglenesünk most szedett le ESZTERGOMBAN a főközlekedési útról egy önveszélyesen szlalomozó fekete PULI SZUKÁT! Fiatal, vakítóan fehér fogakkal, szép bundával, nagyon kedves, erősen fajtatisztának tűnő, jól táplált.

S.O.S. gazdáját keressük!! Elhelyezési lehetőségünk nincs.

Érdeklődni: +36-20-541-1305, +36-30-944-2919

Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület

(2010. 05. 15.)

Gyertyagyújtással egybekötött csendes nyüszítés...

Kedves Emberek, kutyatársak, kisgyerekek és ti út-test/em/en közlekedők!

Nevem Stinky /magyarul Büdi/ születtem 2009. január13-án, Komáromban, háromszínű vagyis trikolor Beagle kiskutyaként. Későbbi emberszüleim, akiket én csak egyszerűen Anyának és Apának hívok, 2009. március elején úgy döntöttek, megkérik kutyaszüleimet engedjenek el világot látni, játszadozni, ugatni, faágakkal szaladgálni, fák oldalát lepisilni, SZERETETET adni és kapni, CSALÁDTAGNAK LENNI. Így hát elindultam Budapestre, hogy NAGYkutya legyek.

Csodálatos idők jöttek, teljesen más világba cseppentem, ami tele volt szagokkal atyavilág, de milyen fantasztikus szagokkal-, ízekkel, sokféle játékkal, „rengetegsok" kutyapajtással és a számtalan ember furcsasággal, de összességében boldog voltam, mert Anya és Apa nagyon SZERETTEK és én, ahogy csak kutyaszívemtől tellett nagyon SZERETTEM őket. Sokat kellett tanulnom, ami nem volt túl érdekes, de hamar megtanultam mit szabad és mit nem, hogyan lehetek szobatiszta, mi az ami nem játék és "nematied". És ami a nagyvárosban nagyon fontos, hogyan kell MEGÁLLNI A ZEBRA ELŐTT.

Szóval TELJES, SZERETETBEN, BOLDOG CSALÁDKÉNT éltünk, egészen a mai napig.
Ez a nap is csodálatosan indult. Anyával és Apával sétáltunk egy jót délelőtt, majd ők beültek egy kávézóba reggelizni, mialatt én kedvenc csontomat rágicsáltam. Azután hazamentünk, és játszani kezdtünk, új trükköket tanultunk - rengeteg jutalom falatot és simogatást kaptam közben. Az esti szunyókálás után Anya és Apa esti sétára indult velem.

Hazafelé megálltunk az otthonunktól 300 méterre levő zebra előtt, ami felett NAGY SÁRGA LÁMPA VILLOG, hogy mindenki tudja OTT ZEBRA VAN. Anya és Apa körülnézett és elindultunk, én egy lépésnyire Anya mögött, és akkor...

AAAAAAAAUUUUUUU ÉS AAAAAAUUUUU... valami megütött, Anya, Apa nagyon fáááj mindenem! Aztán Anya simogat, és Apa is, és már jobb vagy mégsem?

Olyan távoli lesz minden Anya, Apa olyan furcsán néztek ki innen felülről, hol vagyok miért távolodtok mi történik most??? Egy másik kutyus jön ide mellém, tőle tudom, ez már nem az a világ, ez egy teljesen más világ. Ő azt mondja, mindig látlak majd titeket Anya, Apa, de már sohasem tudunk játszani egy jót. Anya, Apa vigyázzatok egymásra, én figyelek, és szeretlek titeket innen fentről is, ne szomorkodjatok, jól vagyok, velem már minden rendben.

De Anya, Apa, azt üzenem az embereknek, HOGY VIGYÁZZATOK,FIGYELJETEK EGYMÁSRA, hogy soha többet ne GÁZOLHASSANAK EL ÉS HAGYJANAK CSERBEN SEGÍTSÉGNYÚJTÁS NÉLKÜL kutyust, gyalogost, babakocsis kis- és nagymamát vagy bárkit A KIJELÖLT GYALOGOS ÁTKELŐHELYEN! Tegyetek érte, hogy ne halljanak meg értelmetlenül, emberi butaság, felelőtlenség, lelkiismeretlenség miatt!

Ne legyen több ÉRTELMETLEN HALÁL!

Köszönöm nektek:
STINKY


Stinkyt, a pórázon vezetett Beagle kiskutyát, 2009 május 9-én éjjel 0.08 perckor gázolta el egy cserbenhagyó, gyorshajtó autóvezető az üres, budapesti Andrássy úton egy nyílegyenes, belátható szakaszon, a gyalogátkelőn, hajszálnyira a gazdiktól. Természetesen megállás nélkül elszáguldott.

Stinky 16 hónapot sem kapott.



Stinky kutya meghívója

"Kedves" Kutya el- Ütők!
Kutyatársak, gazdik és EMBEREK!

Sok szeretettel várok mindenkit május 15-én szombaton este kilenc órakor az örök vadászmezőkre való indulási helyemen az Andrássy út 13. szám előtt egy gyertyagyújtással egybekötött csendes nyüszítésre, halk csaholásra, néma vonyításra, vagy csak mélázásra, emlékezésre, az emberségetek jövőjének tervezgetésére.

Csak lélekben ugyan, de mindig veletek leszek. Higgyétek el, figyellek benneteket és innen fentről segítek, hogy tehessetek magatokért és a kölykeitekért!

Stinky

Kapcsolódó oldalak:
www.beagle-club.hu/beaglemagazin/beaglemagazin-2010/05/13-gyertyagyujtasstinkyert.htm
www.varos.blogter.hu/413282/stinky_kutya_nyilt_levele_mindenkihez