Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. január 31., hétfő

Talált zsemle-fehér kutyuska!

Ezt a kutyust 2011. 01. 28.-án találták Zuglóban, a Pillangó utcánál: ránézésre olyan mintha Corgi-Csivava keverék lenne, szuka, a korát nem tudnám megmondani, de a cickói állapotából ítélve már minimum egyszer szült. Nagyon barátságos, ápolt, bújós, az alsó állkapcsa kicsit előre áll, néha ráharap, ilyenkor nagyon kis vicces :)

Légyszi terjesszétek minél többen, hátha hiányzik a gazdájának! Köszönöm!

Gazdája itt érdeklődhet: +36-70-518-2377



S.O.S. új gazdit kereső belga juhász!

S.O.S. jó gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót keres Timon: belga juhász (groenendael), 6 éves múlt, enyhe, ritkán jelentkező, gyógyszerrel jól karbantartott epilepsziával. Chipezve, nemzetközi kutyaútlevéllel.
Fél évre való tápot biztosítanak hozzá.
Külföldi munkavállalás miatt gazdát keres sürgősen!

Ha nem kerül gazda, el fogják altatni szerdán...
Kérjük segítsen valaki!

Aki megmentené, hívja sürgősen Fecskovics Milánt: +36-30-479-6977

Megjegyzés: az ilyen "gazdikat" kellene inkább "elaltatni", de legalábbis eltiltani az állattartástól! :( KÉREM senki NE VITATKOZZON a gazdival, mert csak a kutya helyzetén ronthat! Most az a legfontosabb, hogy megmeneküljön!

S.O.S. új gazdit kereső labrador keverék pár!

Ma kaptuk az alábbi levelet:

Tisztelt Állatbarátok! Segítséget szeretnék kérni szeretett kutyáim elhelyezésére, mivel hosszantartó betegségem gyógykezelésére szanatóriumba kell vonulnom! Anno magam is befogadtam őket és a szívemhez nőltek, de sajnos magammal nem vihetem!
Négy kutyám volt, de az ősszel az egyik kimúlt magas életkora miatt, tizennyolc éves volt.
Három kutyám maradt, de ebből is sikerült egyet helyben elhelyeznem, a maradék kettőnek viszont nem tudok helyet találni. Ezért fordultam Önökhöz. Nem szeretném sem elaltatni, mert fizetni sem bírnám, sem sintértelepre beadni viszont a hét végén jönnek értem és elvisznek gyógykezelésre. Mivel egyedülálló kisnyugdíjas vagyok ezért kérem a segítségüket!

Két fekete labrador keverék, egy kan és egy szuka. Kertes házban nagyon jó házőrzők, nem bántják a csirkéket sem a többi aprójószágot. Volt már többször, hogy kiszöktek mellettem, de az utcán senkit nem bántanak, viszont az udvarba senkit nem engednek be, csak az odatartozókat.

Segítségüket előre is köszönöm:
J. Miklós, 2765 Farmos... - szirtisas.jankovics.294@gmail.com

2011. 01. 31.