Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. február 14., hétfő

És ehhez a témához mikor érkezünk el végre Miniszterelnök Úr?

Omischl Renáta írta Orbán Viktornak a Facebook-on:
És ehhez a témához mikor érkezünk el végre Miniszterelnök Úr? Már nagyon ideje lenne, ezt a sok elmebeteg férget megállítani, Törvényt, úgy értem IGAZI Törvényt alkotni és betartatni! Hogy akarunk mi az EU-ba tartozni, ha ilyen primitív módon bánunk az ÉRZŐ lényekkel? Könyörgöm, vegyék végre komolyan ezt a témát és történjen valami!

Felháborítónak tartom, hogy egyes emberek abnormális tevékenységeinek célpontjaként tekintenek a kutyákra. Ennek köszönhetően a mai napon ismét találtunk egy megkínzott nagytestű belga juhász? keverék kutyát Mágocs és Csikóstőttös között. Mindkét szeme kifolyt, a koponyáján és a hátsó lábán törésnyomok találhatóak. A nyakán hurok vagy kötél általi sérülés nyomai található. MIndezek mellet a kutya csontsovány és 1 évnél nem idősebb.
A kutya a bonyhádi gyepmesteri telepen található, sürgős orvosi ellátásra szorul. Mindezek ellenére nagyon barátságos és bízik az emberekben. Kérjük, ha valaki esetleg be tudná fogadni ideiglenesen, hogy ne nálunk legyen a hidegben kenelben és megfelelően időközönként tudná táplálni, jelentkezzen a +36-30-609-8719 vagy a +36-20-974-5558 telefonszámon.

Hozzászólások a Facebook-on: www.facebook.com/orbanviktor/posts/146633735398416