Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. szeptember 14., kedd

Gazdája mellől lőtt ki egy kutyát egy pécsi vadász...

A legújabb hír:

Kedves Állatbarátok!
Mint sokan (sőt, szinte mindenki) hallottatok arról, hogy 2010. május 2.-án lelőtte egy hivatalos vadászengedéllyel nem rendelkező sportvadász, barátom Whisky nevű kutyáját. (Talán már mondhatom, az én kutyám is volt :( )
Hosszas várakozás, idegeskedés után az ügy végére pont került. De nem a mi részünkről!!! A vadászt és társát NEM ítélik el, még felfüggesztettet sem kapnak! A független vadászati szakértő szerint jogosan lőtte le a kutyát, bár nem éppen járt el helyesen, mikor úgy döntött, mellettünk adja le a lövést... De abban egyetértett a vadászokkal, hogy le kellett lőni a kutyát (minden esetben???!!!)
Minket feljelentett O. József vadász, mert nem volt a kutyákon szájkosár és póráz. Valószinüleg pénzbüntetést kapunk...
A független? vadászati szakértő, a kutya árát 15.000 kemény magyar forintra becsülte. Hozzáteszem, egyikünket sem érdekel a pénz, mivel a kutya értéke felbecsülhetetlen a számunkra!!!
Nem adjuk fel az ügyet, még megfelelő büntetést nem kapnak az elkövetők, illetve az elkövető és a tanúja.
Az egyetlen segítséget, most már csak a média jelentheti, ha egyáltalán jelentheti és foglalkoznak az ügyünkkel.

Kérlek titeket ne felejtsétek el azt a kutyát, aki gazdái szívében örökké él és ha tehetitek, adjátok tovább az információt, mert ezt nem tűrhetjük tovább!
http://www.gyertyalang.hu/gyertyagyujtas/erteeg.php?erteeg=7438

Baráti üdvözlettel: Vivi (Folly-gazdi)

(2010. 09. 14.)

Korábbi hírek:

Százan emlékeztek meg a vadász által lelőtt kutyáról


Csütörtök este Pécsen egy vadász által kilőtt négy éves labrador-magyar vizsla keverék kutyára emlékeztek az állat gazdái és azok ismerősei, barátai. A mintegy száz résztvevő körbesétálta a Malomvölgyi-tavat.

A cikk folytatása, képek: www.bama.hu

(2010. 05. 06.)

Kapcsolódó cikk: "László számára tragédiával ér fel, ami vasárnap történt: Keszü közelében egy vadász kilőtte a kutyáját, Viszkit..." - www.bama.hu/baranya/kozelet/ot-meterre-a-gazdajatol-lottek-ki-a-kutyat-303215

(2010. 05. 04.)

Előzmény:

Sétáltatás közben lőtt rá egy kutyára egy vadász Pécs határában egy mezőn vasárnap - közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kutya tizenöt-húsz méterre volt a gazdájától, a vadász egyből kilőtte. A lövés után a kutya még a gazdája lábához tudott kúszni, ott vérzett ki pár perc alatt.

A vadász azt mondta, kóbor kutyának nézte, és szerinte rendjén van, hogy kilőtte. A gazda felháborodott és rendőrt hívott, a vadász erre autóba ült és elment, az adatait sem adta meg. A rendőrök végül a rendszám alapján találták meg, a lakásán fogták el. Elvették tőle a fegyverét, és gyanúsítottként hallgatták ki. Azt mondta, szerinte teljesen jogszerű és szakszerű volt, amit csinált...

A Független Hírügynökség nyomán

Kapcsolódó videó: www.rtlklub.hu/cikk/317943

(2010. 05. 03.)

Az IKEA megcicásodott :)

Kapcsolódó oldalak:
100 macska szabadult el az IKEA-ban
Happy inside
Herding Cats