Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. október 11., hétfő

Információgyűjtés a devecseri állatokról!

Az illetékes önkormányzat kéri, hogy az összes állatvédő szervezet küldje meg e-mailben minden mentett állat adatait (fotó, leírás, fellelési hely, állapot, ideiglenes befogadóhely, cím, telefon, e-mail) a csurgaine.erika@devecser.hu címre!
Az adatlapok a Polgármesteri Hivatal földszintjén az információs falra kikerülnek a gazdik tájékoztatására.

Rács közé szorult vörös cirmos a VII. kerületben!

Budapesten a VII. kerületi Csányi utca 12. számú háznál a rács közé kb. 3 méter magasságban beszorult cica kimentése ügyében végül többszöri kétségbeesett próbálkozás és elutasítás után a Király utca 51-ben lévő Elekta műszaki kisáruházba tévedtem be segítséget kérni, ahol egyből látszott, hogy érző szívű állatbarátokra találtam: egy kedves Úr kijött egy létrával és végre segített lecsalogatni a cicát, egy szép, termetes vörös cirmost!

Sajnos a több óra után szerzett létra is rövidnek bizonyult ahhoz, hogy cicát biztonságosan meg lehessen fogni és levenni, így csak segíteni tudott az Úr abban, hogy a cica kiszabaduljon a rácsok közül, és végül félmagasságból a "saját lábán" leugrott és elszaladt, remélhetően hazatalált!

Ne legyenek büszkék magukra, akiket hidegen hagyott a cica vergődése, de nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített, külön hálásan köszönöm Losonczi Áginak a segítségét!!!!!

Pásztor Zsuzsa, +36-30-429-2923

(2010. 10. 11.)