Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. január 30., szombat

Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány segítséget kér!

Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány a héten 3 kutyát vett át a hírhedt gyömrői "gyepmesteri" telepről, borzasztó állapotban! Férgesek, bolhásak, tele harapott és egyéb sebekkel.
Hosszú hetekbe (és rengeteg pénzbe!!) kerül, mire örökbe adható állapotba kerülnek úgy, hogy a napokban ismét több S.O.S helyzetben lévő kutyát kellene átvennünk, többek között a Budaörsi menhelyről.

Helyünk még csak-csak lenne, de az alapítvány számláján pénz nem igen van. Ezért kérek mindenkit aki az alapítvány munkáját akár a legkisebb összeggel is támogatni tudja, utalja át adományát a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.(Szombathelyi fiók) 10404742-50505249-49551019 számú számlájára! Kérésre csekket küldünk!!

A Gyömrőről átvett kutyák:

Részletek: >>>

Részletek: >>>

Részletek: >>>

Támogatási lehetőség lehet az alapítvány gondozásában lévő kutyák virtuális örökbe fogadása is, amikor a választott kutya ellátását egy tetszőleges összeg átutalásával segítheti. A támogató neve az összeg megérkezését követően felkerül a kutya adatlapjára és természetesen a vele kapcsolatos eseményekről folyamatosan tájékoztatjuk.


Másik lehetőség a támogatásra
a 2010. évi Támogatói Naptárunk megrendelése:

Részletek: >>>

Elérhetőségek, további részletek: www.szanhuzoalapitvany.hu

Kérjük üzenetünket továbbítsa ismerőseinek!! Köszönjük!

(2010. 01. 30.)

Nincsenek megjegyzések: