Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. január 16., szombat

Boci Gazdit keres!

Gazdikereső fehér-fekete, zöld szemű, hatalmas és gyönyörű ivartalan, oltott, egészséges (gyakori fertőző-halálos macskabetegségekre tesztelt és: NEGATÍV!) 10 éves kandúr cica.

Boci mentett cica, akit a gazdája nemes egyszerűséggel ki akart hajítani külföldre utazás miatt (igen, 10 év után..): így került hozzánk-ezt megelőzendő-, átmeneti gondozásba, míg gazdára nem talál.
Pedig nem szolgált rá erre a sorsra.. Ő sose hagyta volna el a gazdáját.. Sokként érte, amikor a szeretett gazdi kilépett az ajtón, és többé nem jött érte vissza.. Nem értette, mi történik vele, miért történik ez vele, haragudott az egész világra és összekuporodva rettegett.. De a megtört szívű, csalódott herceghez idővel és kitartással sikerült közel férkőzni; a bizalmába fogadott, és ekkor egy nagyon kedves, hízelgős, az ember társaságát rettenetesen igénylő, hálás cicát ismerhettünk meg benne, aki már csak egyet szeretne: végre tartozni valakihez, valakit tiszta szívből szeretni, aki többé nem hagyja őt cserben! Egy biztos: az, aki befogadja őt, megértéssel lesz felé, szeretni fogja és sose hagyja cserben, a világ egyik leghűségesebb és legodaadóbb cicáját tudhatja magáénak!
Boci szeretne lehetőleg egyedüli, és benti cica lenni (ahogy eddig is az volt a 10 év alatt). Ő már egy nyugodt, komótos cica, nem rongál, szobatiszta, nincs vele az égvilágon semmi baj, és egészségileg is teljesen rendben van. Idősebb embernek is remek társa lehetne.

Kérem, valaki végre lássa meg benne a nagybetűs, nagyszerű cicát, és mutassa meg neki, hogy az élet szép; megkésve bár, de hadd kezdhessen egy új és boldog életet, hiszen annyira megérdemelné!

Boci képtára: www.gallery.site.hu/u/mentholx/boci

Érdeklődni: 36 70 212 7219, 36 30 5177 925, mentholxx(kukac)gmail.com
(Macskamentő magánszemély)

Nincsenek megjegyzések: