Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. január 25., hétfő

Legyen fontos Önnek is!

A váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány kéri az állatbarátok segítségét!

Részlet a honlapjukról:

Alapítványunk 1993-ban alakult. Legfőbb feladatunk a menhely fenntartása és működtetése. 120-130 kutya napi ellátásáról (etetés, állatorvos, oltások) gondoskodunk. A körzetben jelentős a szerepünk. Nyilvántartást vezetünk a talált és az elveszett állatokról.
Legfőbb nehézségeink a kutyák gazdához kihelyezése és az anyagiak megteremtése. Folyamatosan frissítjük az oldalunkat, mégis a személyes látogatást javasoljuk a felelősségteljes kiválasztáshoz. Nagyon szeretnénk, ha a kutyáink sorsa jóra fordulna és szerető családra találnának.

Keresünk aktivistákat kétkezi munkára, állatvédő feladatokra, az örökbe adott kutyusok meglátogatására és gazdit kereső rendezvényekre!

Hálásan köszönjük, ha állatorvosok jelentkeznek orvosi munkák elvégzésére. Szeretnénk az ivartalanító műtétek számát optimális szintre emelni.

Szívesen fogadunk száraz kenyeret, állateledelt, faforgácsot, tisztítószert, tisztítóeszközöket, gumikesztyűt, építőanyagot a menhely támogatására.

Köszönettel,
Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány, Vác

Honlap: www.zoldmenedek.hu

Nincsenek megjegyzések: