Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. augusztus 4., szerda

Sokat szenvedett cica szerető Gazdáját keresi!

Vöri egy kedves ideiglenes befogadóhoz került, de - mivel ott több mentett cicával és egy kutyussal is kell osztoznia a szereteten - továbbra is keressük számára azt az Álomgazdit, aki egy nyugodtabb, szerető otthonnal, saját kis birodalommal kárpótolná Őt az átélt sok-sok szenvedés után!
Aki segíteni tud ebben, kérjük hívjon: +36-20-545-3323 vagy +36-30-429-2923
Köszönünk minden segítséget!

Vörike cica nagyon türelmes és szeretni tudó gazdira vár, aki nyugalmat és biztonságot tudna neki nyújtani. Rengeteget bántották, ezért sokáig tart, míg az embert elfogadja, de már hívásra odajön hozzám, engedi magát simizni, megtanult dorombolni és a kis fejecskéjével bucizni szokott. Nagyon kedves, szeretgetésre érdemes cica. Várjuk az álomgazdi jelentkezését.
(2010. 08. 04.)








Eredeti segélykérés:
Valamilyen vegyszerrel öntötték le Vörit, ezt a kedves, szép, két év körüli vörös cirmos, fehér mellényes kandúrkát embernek nem nevezhető kétlábúak!

Szerencsére rátalált egy EMBER, aki megmentette, gyógyíttatta! A szőréről lenyalt vegyszertől szegény cica belső gyulladást is kapott, enni sem bírt hetekig és ezért még ráadásul csonsoványra le is fogyott! De jó emberek és jó orvosok kezébe került és teljesen fel fog gyógyulni!

Napokon belül kijöhet az állatkórházból, de pártfogója sajnos haza nem viheti, mert otthon már így is több cicájuk van, mint amennyit a család békével elvisel!

Ezért a remélhetően hamarosan betoppanó szerető új Gazdi érkezésééig, biztonságos, nyugodt ideiglenes befogadó otthont is keresünk sürgősen a cica számára!

Aki szeretné jövőbeni életét boldoggá tenni ennek az ártatlanul sokat szenvedett kis jószágnak, kérjük jelentkezzen: +36-20-545-3323 vagy +36-30-429-2923
Köszönünk minden segítséget!

(2010. 01. 12.)

2 megjegyzés:

Anita írta...

Nagyon szorítok a cicának, hogy igazi jó helyre kerüljön! Felrakom a hirdetését a www.kisherceg.net oldalra is!
Volt egy olyan esetem, ahol egy elhanyagolt perzsacicát juttattunk jó gazdihoz, itt láthatjátok és olvashatjátok történetét:

http://cukisag.blog.hu/2009/03/02/marci_sorsfordulasa

Miből lesz a cserebogár! :D

Üdv!
Anita

Cat írta...

Köszönöm szépen Anita!

Az Illatos úton már "divatba hoztuk" a halmozottan hátrányos helyzetű kutyák mentését, nagyon hálásak és nagyon sok szeretetet adnak!
Most még egy kicsit a cicákat kell népszerűsíteni! Ők más egyéniségek, de lagalább annyi szeretetet tudnak adni, mint pl. a kutyák, csak egy kicsit másként!