Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. február 19., péntek

Elveszett fekete puli!

Megtaláltuk a Gombócot, a fekete pulit. Igaz azoknál marad akik megtalálták, mert nagy barátságot kötött egy komondorral. (2010. 02. 19.)

Eredeti segélykérés:
2010. január végén találtunk egy fiatal, kan fekete pulit, Fehérvárcsurgón! Csapzottan, éhesen, tele kullanccsal, bogánccsal. Kolbásszal csaltuk be az udvarba és 5 nap kellett, hogy meg tudjuk simogatni, annyira félt. Minden mozdulatunkra, zajra összerezzent. Még nem oltottuk be, gondoltuk, előbb elnyerjük a bizalmát.

Kb. 3 hétig volt nálunk amikor egy óvatlan pillanatban 2010. február 6.-án kislisszant a kapun! Sajnos nem jött vissza, és nem is tudtuk befogni, mert az utcán nem jött oda hozzánk. Gondolom szökős volt, és megverték érte… bejártuk az egész falut, a hegyet, de nem találjuk.

Most keressük, hátha megtalálták. Eltűnésekor piros gyöngyvászon nyakörv volt rajta, alsó fogsora előre áll, kilátszik. A szemét nem találni a szőrtől. És mellén kis részen fehér a szőr. Nagyjából, amennyire engedte, kivágtam a bogáncsokat, de még így is van mit ápolni rajta.

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen: +36-20-512-0387, nagy.mail(kukac)freemail.hu

Nincsenek megjegyzések: