Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. február 25., csütörtök

Vérengző "vadászok"!

F E L H I V Á S !

SZEMTANÚKAT KERESÜNK, mivel szeretnénk elérni, hogy az alább történtek ne maradjanak a megérdemelt következmények nélkül!!!
Kérjük jelentkezzenek, akik bármit láttak vagy tudnak az eset kapcsánl! Keressük az áldozatul esett szerencsétlen kutyák gazdáját is!
Aki segíteni tud, kérjük jelentkezzen: +36-30-429-2923, allatvedosegito(kukac)gmail.com
Köszönjük! (2010. 02. 12-25.)


Egy Gazdi beszámolójából:

A mai normafai séta nagy élmény volt. Mi a réttől nem messze, a betonút másik oldalán szoktunk sétálni ill. labdázni a vizslalánnyal. A Normafa az utóbbi hetekben teljesen tele van sízőkkel. Nekem feltűnt, hogy most kicsit még többen vannak, mint más napokon.

Aztán arra jött egy síző hölgy, és megszólított, mivel látta, hogy a kutya nincs pórázon. Persze, pórázon labdázni nehéz. Egyébként is bár persze tilos - a Normafánál szinte mindenki póráz nélkül sétáltat, és nem nagyon szoktak konfliktusok lenni.

Szóval a hölgy elmondta, hogy most menekült fel a turistaút/sípálya lentebbi részéről, mert két-három órája, ma kora délután egy vadász kilőtte egy gazdi két szabadon sétáló kutyáját. A gazdi nem sokkal a kutyák után ment, de a vadász ezt nem látta és rókának nézte az elöl haladó kutyát.

A gazdi már semmit nem tehetett, viszont most próbálja hazacipelni a halott kutyákat. Akkor éppen az elsőt húzta vonszolta, mivel nagy termetű, rókára nem nagyon hasonlító ebekről van szó. A sielő hölgy látta ezt, azzal együtt, hogy a test már merevedik, de ömlik a vér, ahogy a gazdi húzza a testet, az egész sípálya/turistaút vérben ázik.

A sielők persze feljebb menekültek, mert egyrészt nem szeretnek vérösvényen sielni, másrészt viszont be vannak parázva, félnek, hogy egy újabb elnézett vagy a fák között elkallódott lövésnél esetleg ők maradnak ott.

Pontos helyszín:

A normafai Anna-rét végén át kell menni a betonúton (Jánoshegyi út). Ott a betonútra merőlegesen indul egy lejtős ösvény. 1-2 perc séta után van egy vonatsín, azon átmenve újabb 1 perc után egy kis kör alakú tisztás van, ahol több ösvény találkozik. Sárga kereszt jelzés. És hosszú, hosszú vércsapa, + éleslövészet-veszély. Hát itt történt.

2010. február 10. Normafa, Turistacsalogató.

A vadászok verziója: >>> - >>>

MOST MÁR MÉGINKÁBB KIVÁNCSIAK VAGYUNK A GAZDI VERZÓJÁRA!!!!! :-(

Nincsenek megjegyzések: