Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. március 30., kedd

Talált hovawart-szerű kutya!

2010. 03. 30.-án reggel 8 óra körül Dunakeszin a Fő úton lévő templomtól nem messze találtam egy 3-4 év körüli kan, talán hovawart kutyát!
Zöld gyöngyvászon nyakörvet visel, de sem elérhetőség, sem névtábla nem volt a nyakörvön. Az állatorvos chipet nem talált.

A kutya jó állapotban van, jól táplált, teste világos színű, hosszúkás fejjel, ma reggel szökhetett el. Az általában használt vezényszavakra nem reagál, kicsit rakoncátlan, de lehet, hogy csak az idegen emberek és környezet teszi.

Sajnos a mi goldenünkkel rosszul jönnek ki, emellett 3 kutyaszerető gyerekünk van, a legkisebb 2 éves, így nem tudjuk megoldani az átmeneti felügyeletet a kertünkben.

A váci Zöld Menedék 1-2 óra múlva jön a kutyusért, ha a gazdája jelentkezik, a későbbiekben őket tudja keresni. Ettől függetlenül bármiben szívesen segítek, ha tudok, a +36-70-370-6903-as számon tudnak elérni bármikor.

Egy pár óráig tehát még az eredeti megtalálónál átvehető a kutyus, délutántól pedig a gazdi a Váci Zöld Menedékben érdeklődhet: +36-20-424-5367,
vagy személyesen: Vác, Külső Rádi úton: h-p: 8-16 szo: 8-12

(2010. 03. 30. 10:55)

Nincsenek megjegyzések: