Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 10., hétfő

Elveszett teknőctarka cica!

Gazdája írta: Nagyon jó hírem van.:) Ma hajnalban hazajött Rozus. Negyed háromkor iszonyatos nyávogásra ébredtem, de azt hittem csak a másik cicám akar bejönni, ő ugyanis szeret hangot adni az akaratának.
Mire kikászálódtam az ágyból az öcsém már kiment és a kezében volt Rozi.:)
Annyira nyávogott, hogy nem bírtuk megnyugtatni, aztán/közben meg habzsolta a kaját. Azóta is folyamatosan csak eszik és nyávog. :)
Remélem most már minden rendben lesz. Fogalmam sincs hol lehetett csaknem 5 napig étlen-szomjan, de szerintem valahová be volt zárva, mert nagyon dohos pince/padlás szaga volt. Hogy az a valaki véletlenül zárta be vagy sem már sosem tudjuk meg. A lényeg, hogy itthon van.
Egész nap csak puszilgatjuk, annyira hiányzott. Köszönünk minden segítséget! (2010. 05. 10.)

Eredeti segélykérés:
2010. május 04.-én este elveszett a képen látható, Rozi névre hallgató cica Sátoraljaújhelyen a Losárdi utcából! A cica 1 éves, ivartalanított nőstény. Nagyon szelíd, kedves cica.
Eltűnésekor a nyakában biléta volt, melyen telefonszám található.
Soha nem marad kinn éjszakára, ezért gondoljuk, hogy történhetett vele valami. A környéken senki sem látta sehol. Reménykedünk benne, hogy még életben van és megkerül!

Aki látta kérjük hívja az alábbi számok egyikét: +36-47-325-423, +36-30-6070-423, +36-30-543-5415, vagy írjon emailt a dzsungi@citromail.hu címre!
Előre is köszönjük!

(2010. 05. 09.)

Nincsenek megjegyzések: