Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 18., kedd

Főállású angyalnak jelentkezem

Tímea írta:
A Vodafone Főállású Angyal programjának lehetőségével élve, egy Magyarországon egyedülálló menhelyért dolgoznék egy éven keresztül. Ez a hely Mátracserpusztán a Zakuszka-tanya, melynek fenntartása a Zakuszka-tanya Alapítvány a Rászoruló Lovakért feladata. A mentett jószágok csapata 18(!) lóból, 10 kutyából, 11 macskából áll, de ez a létszám egyre csak bővül.

Célom, hogy segítsek ezeknek a bajba jutott állatoknak azzal, hogy megszervezem az alapítvány napi működését, segítségére legyek Várkonyi Andreának, a menhely szakmai vezetőjének abban, hogy a munka szervezési, szponzorációs, kommunikációs részét átvállalom, és elérjem, hogy a rehabilitált lovacskák (kutyák, macskák) élményterápiás, szemléletváltoztató, ismeretterjesztő programokban vehessenek részt.

Az egy év legnagyobb eredmény az lenne, ha a menhely működése, fenntartása biztos alapokon állna, és az áhított Zakuszka Menedék Program is beindulna.

A jelentkezés csak 800 karakter lehet, de ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a bal oldali Zakuszka a menedék, Mit csinálnék, ha egy évig angyal lehetnék?, Zakuszka-tanya Alapítvány menükbe, hogy lájkolhasd a témát!

Ha te is fontosnak tartod a tervemet, kérlek, lájkolj!
1. Csatlakozz a Facebook-on a Vodafone Felelősségvállalás csoporthoz.
2. Lájkold az üzenőfalon található jelentkezésemet, amit Tóbiás Tímea néven találsz meg.
3. Fontos, hogy írj kommentet, ajánlót a jelentkezésemhez, mert csak így lesz szabályos a pályázatom! Nagyon köszönöm a segítséget!
4. Kérlek ajánld tovább a tervemet, hogy minél többen Lájkoljanak a mentett lovakért!

További részletek Tímea blogján: www.tobiastimea.blogspot.com

Kapcsolódó oldal: www.zakuszkatanya.hu



2010. 05. 18.

Nincsenek megjegyzések: