Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 26., szerda

Menhelysegítő vásár és örökbefogadó nap Óbudán!

Anikó beszámolója:

Kedves Mindenki!
Beszámoló a május 22.-én tartott örökbefogadó napról:

Szerencsésen ért véget a nap, 3 kutyus fogadtak örökbe a helyszínen: Borsikát, a Sátoraljaújhelyről az árvízből mentett kutyust, Foltost, valamint Morzsikát. Mindhárman szerető családra leltek :) Rajtuk kívül gazdihoz ment Negró cica. De ezen kívül megoldódott még egy pár helyzet: Sokatok által ismert Buksi is gazdira lelt, (a problémás bizalmatlan, és ugatós kutyus) Ő Egerbe megy csütörtökön, és még további 3 cicára van előjegyzés, valamint az összes kölyökre, de velük még várni kell, amíg megerősödnek.

Köszönjük Mindenki munkáját, és remélhetőleg legközelebb is legalább ennyien találnak szerető otthonra.

Szép napot!
Anikó és a Csapat

(2010. 05. 26.)

Eredeti felhívás:
2010. május 22-én szombaton, 10 órai kezdettel a Ziegler Állateledel Szaküzletben (1035 Budapest, Raktár u. 52.) A rendezvény 16 óráig tart!

Örökbefogadható kutyák és macskák (teljes orvosi ellátással) várják a látogatókat! Díjmentes állatorvosi tanácsadás a helyszínen a Család utcai rendelő szervezésében.

A rendezvény plakátja: http://www.kephost.com/images3/nps1wsufwr1y8ydriw38.jpg

Tárgyi felajánlásokat és segítőket várunk! Jelentkezni az ellancs@gmail.com címen vagy a 20/9784-345 telefonszámon lehet.

A rendezvény támogatója az Elveszett Állatok Alapítvány ( www.elveszettallatok.hu )

A hónap akciója! A Ziegler Állateledel Szaküzletekben bármely felszerelés (kutya, cica, rágcsáló, madár, díszhal) -20% kedvezménnyel kapható június 15-ig vagy a készlet erejéig!Várunk mindenkit boltjainkban! (Óbuda, Raktár u. 52., Budakeszi, Fő tér 3., Tempó üzletház, Coop közért mellett)

Nincsenek megjegyzések: