Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. május 31., hétfő

Szerető gazdit kereső moszkvai őrkutya!

Galo egy hat éves moszi kan kutya, gazdája adta le a salgótarjáni gyepmesteri telepre még november elején.

Galo teljesen vak, egyik szemével sem lát. Azt, hogy mikor és hogyan vakult meg még nem tudjuk. Nem tudjuk mit csináltak vele, vagy mi történhetett vele, de 3 nap után értük el azt, hogy már ki mer jönni a házból, remeg az egész kutya úgy fél, és sír amikor hozzáérünk, vagy megsimogatjuk, annyira örül.

Galo az utóbbi időben nagyon szépen összeszedte magát, jelenleg 66 kg-ra hízott fel, a korához képest, most már jó állapotban van! Azon kívűl hogy vak, kiderült, hogy diszpláziás, de egyébként minden más kitűnően műkődik rajta.

Végtelen türelmes, jó fej kan kutya, de mivel vak, a többiek félre értik őt, így aztán volt már ebből kisebb csete-paté, de Galo nem használta ki sohasem erejét.

Egy édes nagy maci, rossz szándéknak még csak a jele sincs benne. Mivel elég speciális eset a vaksága és termete miatt, ezért olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában azzal, hogy egy 70kg-os vak kutyát vállal!!! Szereti a gyerekeket is, de csak olyan családnak ajánlanám, ahol a gyerek is már nagyobb! Galo nagyon igényli a törődést, szerintem ölebnek képzeli magát!

Egyébként jól kijön más kutyákkal, aki kisebb nála.

Érdeklődni lehet a fajtamentőknél 7-19 óráig a +36-70-392-0000, 19-07 óráig a +36-20-922-3595 számokon.

További infok Galoról:
http://www.moszkvaifajtamentes.hu/kanok_1_eves_kortol.html

(2010. 05. 31.)

Nincsenek megjegyzések: