Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. július 13., kedd

Téged is várunk Csányi Vilmos etológus professzor előadására!

2010. július 14-én Magyarország legelismertebb etológusa, Csányi Vilmos professzor tart előadást Csimpánzok, kutyák: Új utak az állati elmék kutatásában címmel. Ezzel az előadással szeretne Jane Goodall hazai szervezete, a Rügyek és Gyökerek Egyesület Dr. Goodall 50 éves pályafutása előtt tisztelegni.

Csányi professzor 1935-ben született, alig egy évvel Dr Goodall után, és legalább akkora hatása volt a hazai tudományos életre, mint Jane Goodallnak az egész világ ember-állat kapolatának megítélésére. Nem is lehetne méltóbb módon ünnepelni az évfordulót.

Jane Goodall ezt a jeles napot a Gombe Nemzeti Parkban tölti, egyedül indul az erdőbe, hogy az évtizedek munkájára emlékezzen, és eltöltsön néhány órát hőn szeretett csimpánzai társaságában.

Téged pedig az ELTE TTK Déli tömbjének (Bp, XI, Pázmány Péter Sétány 1/c) D-0-821-es termébe várunk sok szeretettel július 14.én este 6 órára!

A Rügyek és Gyökerek Egyesület az ünnepélyes évfordulót használja arra, hogy bejelentse, 2010-től Jane Goodall Intézet néven működik, és ehhez méltóan tevékenységét és figyelmét a környezeti nevelés, a csimpánzok védelme és az afrikai természetvédelem között osztja meg.

www.janegoodall.hu/gombe50/unneples_magyarorszagon

Nincsenek megjegyzések: