Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. július 12., hétfő

Lovas és állatvédelmi tábor


A Lovas és állatvédelmi tábor – a tavalyi örömködések után - 2010-ben újra megnyitja kapuit a lovassportok és az állatok szerelmesei előtt!

Táborunk alapvető célja, hogy a gyermekek a lovaglás napi élményével és az állatokkal való közvetlen kapcsolat kialakításával felhőtlen hangulatban gondoskodást, rendet, kötelességtudatot és összetartást tanuljanak. Ezáltal fejlődik a táborlakók kommunikációs, koncentráció és kapcsolatteremtő képessége.

ÁLLATI VIDÁM PROGRAMOK ÉS LÓ TÁRSASÁG VÁR!

A tábor folyamán a gyermekek megbízható lovainkon gyakorlott oktatóink segítségével elsajátíthatják a lovaglás alapjait és a lótartás szabályait. A mindennapos, személyre szabott lovas oktatáson kívül még számos lovas és játékos állatvédelmi program vár a táborozókra!

Állatvédelmi foglalkozásaink során a gyermekek betekintést nyerhetnek a háziállatok, a védett vadállatok, valamint az állatmenhelyek világába.

A kultúrált állattartást fiatalos lendületű pedagógusaink játékos módszerekkel oktatják és törekszenek a gyermekekkel való baráti kapcsolat kialakítására, hogy az együtt töltött idő vidám és oldott hangulatban, hasznosan telhessen.

Kapcsolat:
E-mail: lovalltabor@gmail.com
Telefon: +36-70-297-9223, +36-70-297-9227
Levelezési cím: 8291 Nagyvázsony, Kinizsi u. 2.
A tábor helyszíne: Bánd, Petőfi Sándor út 82.

Kapcsolódó oldalak, további részletek:
www.lovalltabor.co.cc
www.veszpremiallatvedok.hu

Nincsenek megjegyzések: