Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. október 7., csütörtök

S.O.S. új gazdit kereső jack russel terrier!

Kedves Állatbarátok, sajnos kisgyermekünk születése miatt kénytelenek vagyunk megválni jack russel terrier kutyánktól, mivel az állapot itthon már tarthatatan, az eb féltékeny a gyerekre, és félő, hogy előbb-utóbb megtámadja! A kutya a panellakáson belül nem ereszthető össze a kisdeddel.
A kutyussal sajnos nem tudtunk elmenni kutyaiskolába. Korábban a kutya a nagymamával és velem éldegélt, ezért nem szokott hozzá a férfi "társasághoz", vagy valami miatt agressziv felnőtt férfiakkal, illetőleg mivel ivarképes kan, talán ezért is ugrik össze más kan kutyákkal nap mint nap.
Egyébként oltva (veszettségi+kombináltak), rendszeresen féregtelenitve, Frontline Combo-val volt kezelve 2x. Betegsége nincs, műtéte nem volt, fogkőleszedést ajánlottak csak fel, de ezt nem kértük.
Tenyésztőtől lett vásárolva vidékről, aki törzskönyvet nem adott, de az eb fajtiszta.

Más megoldás híján nem szeretnénk sintértelepre vinni, ezért kérjük az állatbarátok, állatvédők segítségét kérni, szerető gazdihoz juttatásában!

Sajnos a kialakult helyzet miatt, kisgyerekünk biztonsága érdekében kénytelenek vagyunk megválni tőle, de egy másik családban, ahol több idő jut rá, kedves, szeretett családtag válhatna belőle is!

Köszönünk szépen minden segítséget, akár ideiglenes befogadót is keresünk sürgősen a kutyus számára, ahol ideiglenesen biztonságban lehetne, új gazdára találásáig!

Köszönettel: Szabó E. Zsuzsanna, susanna911@freemail.hu

(2010. 10. 07.)

Nincsenek megjegyzések: