Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. január 3., hétfő

Szerető gazdit keres Frédi!

A szomszédok ellenségessége miatt sürgősen szerető gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk a képeken látható Frédi nevű óriás schnauzer kutyusnak!!!!!

Emberekkel barátságos, 'örülős' kutyus. Szeret nagyokat játszani és nagy a mozgásigénye, ezért csak kertbe javasolnám, ahol kedvére ugathat mindenkit az Ő területét védve. Rendkívül jó házőrző, a családtagokkal barátságos, simulékony kutyus,nagy fenékrázással üdvözölve szeretteit.
3 éves, törzskönyv nélküli kan, akinek egyetlen hibája, hogy elsőre nem jön ki jól más kan kutyákkal. Ennek ellentmondva felnevelt egy kis kan keverék kutyát, de Ő 1 napos kora óta mellette volt, valószínűleg ezért fogadta el. A kicsi most 9 hónapos, és még mindig játszanak együtt.
Szeretetigényes és hálás kutyus, aki kertben, a szabadban nőtt fel, így kertben tartható (nem volt szobatisztaságra nevelve, bár nem 'alkotott' semmit, amikor bent volt a házban éjszakára vagy nappalra ).
Pórázon tud közlekedni,az alap vezényszavakat ismeri (ül, fekszik, szépen kér, hozd ide, pfuj, nem szabad)

Szeretném Őt jó helyen tudni, mivel én már nem tudok neki helyet biztosítani. Viszont az Illatos út lenne az utolsó, ahova beadnám, bár az idő nagyon szorít a nem kutyabarát szomszédok miatt!

Ideiglenes befogadó esetén viszek neki kutyatápot, edényt, pokrócot, mindent, ami ahhoz kell, hogy ne legyen tartása anyagilag megterhelő.

Aki tud, kérem segítsen! Köszönettel előre is: Kováts Kitty, +36-70-274-8087, kittykovats@freemail.hu

(A fajtamentők nem tudtak segíteni!)

2011. 01. 03.

Nincsenek megjegyzések: