Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. január 10., hétfő

Talált kutyacsalád S.O.S. gazdit keres!

Az alábbi levelet kaptuk, kérem segítsen, gazdikat találni, aki tud, hogy a kutyák ne kerüljenek ne adj' Isten sintértelepe:

Tisztelt Állatvédők! A segítségükre lenne szükségem!
Kb. 2 hónappal ezelőtt egy igen közeli rokonom rám bízott egy általa talált kutyát, hogy amíg nem talál neki helyet, hadd legyen nálam, mert nem jönnek ki a saját kutyájával, mivel mindkettő nőstény.
Telt múlt az idő, közben kiderült, hogy a kutya vemhes, de ígéretet kaptam, hogy gondját viselik, és a születendő kicsiknek is keresnek helyet, így aztán született 12, tulajdonképpen aranyos kiskutya, amiből 2 hamarosan elpusztult, kettőt szerencsére 6 hetes korukban elvittek. Ők a szerencsések.
Innen kezdődik az igazi kálvária. A megmaradtak csak nőnek, már kiforgattak az emberi, és anyagi mivoltomból, és már nem jön értük senki, még akinek köszönhetem őket, az sem.
Valamit tennem kell, de nem akarom drasztikus lépésekre szánni magam, mert sajnálom őket, viszont már teljesen kész vagyok az egész tortúrától. Kérem segítsenek, vagy adjanak tanácsot, mit tegyek velük, mert nekem ez már sok. Soha nem volt kutyám, nem is akartam, és ez így rendkívül megvisel.
Várom válaszukat,
köszönettel: Garabuczi Csaba, csabigeil@freemail.hu

2011. 01. 10.



Nincsenek megjegyzések: