Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2011. április 26., kedd

Isten Veled Fifike!

Gina írta: Fifi egy órája meghalt!! ...Délutánra már csak szédelgött, estére pedig már nem teljesen volt magánál. Hívtam orvost, nem hagytam tovább szenvedni! ... Nem fájt neki, szépen elaludt... Köszönöm hogy mellettünk álltatok!!! (2011. 04. 26.)

Korábbi beírások:

GinaGazdi írta: Fifike nagyon rosszul van. Várjuk az orvost, de nincs sok remény. Egész éjjel hányt (azt a pár falatot, amit nagy nehezen megetettünk vele) és nyöszörgött. Egyáltalán nem akar önállóan enni, azt is nehezen nyeli le, amit a szájába adok. Már tegnap reggel sem volt jól, egész nap feküdt. Az orvos szerint régi gondok ezek, csak soha nem kezelték szegényt. Meg persze a kora, és a több mint 16 napi elhanyagolás az aska-nál. Csoda hogy még eddig is bírta! Most szenved, nem eszik, csak pár korty vizet iszik... (2011. 04. 26.)

"Aska": Fifi Zircre költözött. Bár kaptam levelet, melyben erősen szégyelljem magam, mert a kutya büdös és beteg. Igen, nem ágyban aludt, kennelben, nem járt, feküdt. És valóban nem volt életkedve, a legfinomabb falatokat sem fogadta már el. De mindezt tudták. (2011. 04. 21.)

Eredeti segélykérés:
15 éves tacskó keverék öregúr. Gazdái szociális otthonba költöztek, és nem tudták magukkal vinni, el kellett volna altatni. Őszinte leszek, próbáljuk kitolni a határidőt, de nincs sok időnk.

Idős házaspár mellé ajánljuk, ahol elbeszélgethetnek a kertben, miközben gondozzák a növényeket. 2-3 boldog évet még kaphatna.

Jelenleg az "Aska" menhelyen él: +36-30-317-4370

(2011. 04. 05.)

Nincsenek megjegyzések: