Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. január 6., szerda

Vigyázat csaló - kutyáktól lop!

E. írta: "A képen látható fiú aluljárókban, változó helyszínen kéreget a kóbor állatok megsegítésére. A pénz a saját zsebébe megy. Néhány hete a Boráros téren gyűjtött a REX Alapítványnak, Dr. Király Péter nevét használva. Felszólításomra, hogy igazolja magát, hogy jogosult-e pénzt átvenni, támadásba lendült, hogy miért fajgyűlölősködöm!

2010. január 4-én este fél 6-kor a Ferenciek terén ugyanez a személy odajött hozzám, mert nem ismert fel. Szerencsére egy férfi macskás ismerős is éppen arra járt, odajött a segtítségemre, a csaló azt mondta, hogy ő kiskorú, diákmunkás, úgy tett, mintha telefonált volna valakinek aztán futásnak eredt és segítségért kiáltozott. Közben eldobta a dossziéját, amivel kéregetett, így szereztük meg a fényképét, és a listát az adományozók nevével és aláírásával. Egyik neve Kiss Alex, de lehet más néven mutatkozik be máskor.

A lányom is találkozott már ezzel az emberrel, rendszeresen kéreget az állatoknak. Kérlek ti is terjesszétek!

A Rex már megtette a rendőrségi feljelentést, de még nem sikerült elkapni az illetőt!

Nagyobb fotók:
>>> "

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Blahán,Nyugatiban,Keletiben is láttam.

Száva írta...

Örs vezér téren is dolgozott a metrókijárónál: "aláírásgyűjtés" címszóval, aztán rákérdezett, hogy mennyi pénzt adsz az aláírás mellé. nem vette jó néven, hogy otthagytam. :)

Cat írta...

A "dolgozott" kifejezés nem a legszerencsésebb, sajnos a mai bulvátmédia szerint már pl. a prostituáltak is "dolgoznak" :( Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni!