Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. február 1., hétfő

Macska ivartalanítási akció Vácon!

Újra ivartalanítási akció a Kedvenc Állategészségügyi Központban

Jó hír a macskatartók számára, hogy 2010 Február 1-28 között-immár hatodik alkalommal-ismét meghirdettük macska-ivartalanítási akciónkat.

A korábbi évek tapasztalata, hogy a macskatartóknak igen nagy segítséget jelent a kedvezményesen elvégzett ivartalanítási műtét. A sok kóbor macska, a nem kívánt kiscicák bizony gyakran komoly fejtörést okoznak a lelkiismeretes állattartóknak, de sokaknak jelent problémát a műtét anyagi vonzata. Nem utolsó szempont az sem, hogy a műtét következtében a kandúrok csavargási kedve nagymértékben csökken, nem jelölgetik tovább területüket, és így sokkal probléma mentesebbé válik a velük való együttélés. A februári ivartalanítás további előnye, hogy az állatokat még a párzási időszak előtt operáljuk, megelőzve ezzel - főleg fiatal állatokban – a jellegzetes ivarzási szokások kialakulását.

Kiket várunk az akcióra? Bárkit, akinek macskája van! Sőt, egy-egy tulajdonos akár több állatot is hozhat. A macskáknak be kell tölteniük az öt hónapos életkort, mivel az ettől fiatalabb állatok ivarszervei még nem elég fejlettek az operációhoz.

Hogyan zajlik a műtét? Az akció időtartama február hónap. A műtétekre telefonon kell bejelentkezni Vácott a (27) 501-720 telefonszámon, Budapesti rendelőnkben pedig a +3620/9160-729 telefonszámon. Mivel összesen 100 nőstény, és 100 kandúr macska ivartalanítását tudjuk kedvezményesen elvégezni, ezért célszerű minél hamarabb időpontot egyeztetni.
A macskákat a megbeszélt napon 8 és 10 óra között fogadjuk, a macskatartókat az előző napon SMS-ben emlékeztetjük. A műtétek napközben zajlanak, az ivartalanított állatokat a délutáni rendelés folyamán, 15:00 és 19:00 óra között vihetik haza a tulajdonosok. Az akcióban részt vevő nőstény macskák ivartalanítása 7900 Ft, a kandúroké 4500 Ft.

Az akción kívüli időszakban a nőstény macskák ivartalanítási műtétje 13.500 Ft, a kandúroké pedig 7.000 Ft.

Minden macskatartót szeretettel várunk:
Kedvenc Állategészségügyi Központ

Kapcsolódó oldal: www.bbkft.hu

Nincsenek megjegyzések: