Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. március 19., péntek

Beagle hírek :)

A Beagle Club Online hírleveléből:

Beagle találkozó
Reméljük, mindannyian értesültetek már a holnapi Pécsi beagle találkozóról. Jelen levelünkkel
azokat szeretnénk tájékoztatni, akik nem olvasták a hírt. A pécsi találkozó 2010. 03. 20.-án, azaz HOLNAP, 10 órakor kezdődik. A találkozó a Tettye Park felső részén lesz, a Tettye vendéglővel szemben. Programok most nem lesznek, a szervezők egy kirándulást terveznek a szép időre való tekintettel kedvenceiteknek.

Kérünk titeket, hogy ha kedvet kaptatok, indulás előtt mindenképpen érdeklődjetek az alábbi webcímen található elérhetőségek valamelyikén az útbaigazítás és egyéb pontosítások végett:
http://www.beagle-club.hu/beaglemagazin/beaglemagazin-2010/01/25-beagletalipecs.htm

A pécsi találkozót követően 2010. március 27-én a Balatoni szervezőknek köszönhetően ismét lesz Beagle Túra is, mely ezúttal Zircről fog indulni. Részletek hamarosan a Beagle Clubon!!

A túra után sincs megállás, áprilisban következik a jelenleg is szervezés alatt álló Győri Beagle Találkozó,

majd április 25-én a Kaposvári Beagle Találkozó:
http://www.beagle-club.hu/beaglemagazin/beaglemagazin-2010/03/05-kaposvaritalalkozo.htm

Legfrissebb hírek szerint szintén szervezés alatt áll a Salgótarjáni Beagle Találkozó is, ám ehhez még nem kaptunk időpontot.

Kérünk titeket, hogy bármelyik találkozóra terveztek is elmenni, mielőtt elindultok, érdeklődjetek a szervezőknél az esetleges félreértések, eltévedések, stb. miatt.
Részletek a Beagle Clubon találhatóak. Figyeljétek az oldalt, mert hamarosan a fent említett, jelenleg is szervezés alatt álló találkozókról is jönnek a részletek a jelenleg is megtalálható egyéb, változatos kutyás programok mellett!

Világháló
Kövess minket a facebookon is!
http://www.facebook.com/pages/Beagle-Club-Online/258035706783

Beagle örökbefogadás
A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület elhivatottan dolgozik azon, hogy kedvenc fajtánk bajba jutottjain segítsen. Az egyesület gondozásában lévő, örökbefogadható beaglekről, az örökbefogadás feltételeiről érdeklődj az egyesület weboldalán található elérhetőségeken:
http://fajtamentes.beagle-club.hu

Az egyesület áldozatos munkájának köszönhetően az elmúlt évben számos beagle került haza, avagy új gazdához, ám a fajtamentőknek szükségük van a segítségre! Az egyesület folyamatosan keresi az IDEIGLENES BEFOGADÓKAT, kérjük, ha lehetőséged van ilyen feladatot ellátni, segítsd a beagle mentést, jelentkezz ideiglenes befogadónak! Részletek a Beagle Fajtamentés weboldalán!

Biztonságos kütyük
Tudtad, hogy 2006 óta 141 elveszett beagle-ről kaptunk bejelentést?
Biztosítsd kutyád hazajutását kutyabilétával, vagy kutyachippel! E-két apróság nem csak a kutyák biztonságát, de a fajtamentők munkáját is segíti! A kutyabilétán látható telefonszámot az elveszett kutya megtalálója azonnal felhívhatja, az aggódó gazdit értesítheti a kutya hollétéről, míg a chippel rendelkező kutya gazdáit az az állatorvos értesíti, akihez a megtaláló elviszi a kóbor-állatot.

Figyelem! A mikrochip csak regisztrációval működik!
A te kutyád chipjét regisztrálta az állatorvos?
Ellenőrizd! www.petvetdata.hu

Szép tavaszi hétvégét, élményekben gazdag nyarat és mókás kutyás sztorikat kívánunk minden beagle gazdinak!

Beagle Club Online

Nincsenek megjegyzések: