Gazdinkat keressük:

"A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik." Albert Einstein

BemutatkozásKapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-71-636-41
- E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Modulok: Állatvédő SegítőIránytűSintérSTOP!ÖnkormányzatokKislexikonÁllatvédő módszerekÁllatvédelmi Törvény

Kiemelt: TÉGY A VÁLTOZÁSÉRT!SZEMTANÚT KERES!Hivatalos MIKROCHIP nyilvántartásKérjük segíts, hogy segíthessünk!

Gazdinkat keressük: MikrochippelRégóta keresikEllopott állatElveszett kutyaTalált kutyaS.O.S. gazdit kereső kutyaKutyát kérElveszett cicaTalált cicaS.O.S. gazdit kereső cica • Cicát kér • Más állatS.O.S. segítséget kérIdeiglenes befogadót keresHazakerültÚj gazdához kerültIn memoriam+ Kapcsolódó S.O.S. oldalak

További keresési kategóriák a jobboldali CIMKEFELHŐ oszlopban!

2010. március 19., péntek

Budaörsi gazdikereső kutyák!

Az alábbi Budaörsi kutyusoknak kérünk segítséget. Abigél kivételével évek óta rácsok mögött élnek, és így, életük alkonyán megérdemelnék a szabadságot egy jó gazdi személyében! Segíts rajtuk, mert... mert segíteni jó!

Köszönettel: Berta Kata,
www.allatvedelmiorszem.hu

A kutyusok a Budaörsi Menhelyen találhatóak, info róluk:
Gabi néni: +36-70-360-3469,
Pályi Melinda: +36-30-401-0037

Öri:
Öri 8-10 év körüli, közepes testű, kedves, bújós, nyugodt kutyus. Nagyon vágyik az ember közelségére, szeretetre. Szomorú szemekkel néz az emberre, bizakodva, hogy valaki hátha beleszeret és örökbefogadja, de legalábbis egy kis simogatásra méltatja. Kiváló társa lenne idősebb embereknek, akár lakásban tartás mellett is. Szukákkal jól kijön, de kanok mellé már csak vaksága miatt sem ajánljuk. Öri sajnos már majdnem teljesen megvakult, így mindennél nagyobb szüksége lenne egy szerető gazdára, aki hátralevő éveire, biztonságos otthont, sok türelmet és szeretetet adhat ennek a csodálatos öreg úrnak, aki ezt mindenképpen viszonozná.
Nagyon nem megfelelő számára már a zsúfolt menhely, kérlek, ha van idősebb házaspár, aki szeretne még pár évre egy kutyust, vagy egy nagyi, aki egyedül él, jelezzétek neki, hátha kap Öri még egy esélyt az élettől!
Képgalériája: >>>

Abigél:
S.O.S. befogadót keres, hogy az utolsó hónapjait, reméljük éveit, ne egy kennelben kelljen leélnie.
13 éves bűbájos szuka kutyus. Hatalmas sérve van, elhanyagolt a szőre, sebes a háta és atom sovány. Gazdája előkerült, szerinte ő tisztességesen tartotta, nem éhezett, 4 naponta kapott enni… A sérvét látta orvos, ha a széklete rendben lesz, akkor állítólag műthető. Más kutyákkal barátságos, emberekkel, bújós, hálás, tüneményes. Ha kiviszi az ember egy kis sétára boldogan futkározik. Talán akad valaki aki befogadja őt, hogy az életből egy kis boldogság is jusson neki, szeretetben, simogatásban, méltóságban.
Képgalériája: >>>

Barni és Mása:
Az alábbi két kutyus ugyan nem agresszív emberekkel, más kutyákkal sem kifejezetten, egymással nagyon jól megvannak, mint egy idősebb házaspár, marakodnak, de szeretik egymást. Viszont sajnos évek óta vannak bent a menhelyen és soha senki rájuk sem nézett, soha senki még csak nem is érdeklődött irántuk, ezért félő, hogy hamarosan problémás lesz a további elhelyezésük (elképzelhető, hogy néhány napon belül, a bekerülő, leadott kutyák függvényében...)
Kérjük, aki egy kicsi kedvet is érez, hogy ezt a középkorú házaspárt megmentse, és ezzel egy jófej párocska örök barátja legyen, az ne habozzon!

Mása 5-6 év körüli, oltott, chipezett, egészséges, ivartalanított szuka, akinek kedvenc elfoglaltsága, hogy a kenneljében élő, Barni nevű cellatársát rendezgesse, vagy rendre utasítsa szegényt. Vidám, mozgékony, kedves szuka, de a mozgásszegény menhelyi élet miatt kissé elhízott Barnival együtt. Ezt a kis szépséghibájukat egy kertben remekül orvosolnák. Szívünk szerint együtt adnánk örökbe őket, egy kertbe, ahol kedvükre mozoghatnak, ugrálhatnak, játszhatnak és boldoggá tehetnek akár egy gyerekes családot is. Mindketten remek jelzőkutyák, tehát nemcsak hűséges barátot, de rendíthetetlen házőrzőt is nyer a leendő gazda velük.

Barni 5-6 év körüli oltott, chipezett, egészséges, ivaros kan (ivartalanítása megtörténik, ha van legalább egy esélyes jelentkező rá), kifejezetten labdamán, nagyon szeretne az eldobott labdák után rohangálni.

Mása képgalériája: >>>
Barni képgalériája: >>>

Kérjük, aki bármilyen megoldást tud számukra, jelentkezzen minél hamarabb, köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: